Fatoss994 öncelikle çok geçmiş olsun. Benim de 7.haftamda önce kahverengi lekelenmem oldu. Sanıyorum o yerleşme kanaması denen durumdu ama ben korktuğum için acile gittim. Bebek iyiydi, kese etrafında kanama yoktu. Tedbir amaçlı progestan iğne yapıldı ve eve geçip istirahat ettim. Bi kaç gün içerisinde lekelenmem bitti. Daha sonra her şey yolundayken 13.haftamda gece 3:30 gibi yoğun kırmızı kanamayla uyandım. Kanamanın yoğunluğundan bayılmak üzereydim. Acile gittik. Kese etrafım hat boyunca kanlanmıştı. 2 gün hastanede kaldım. Tuvalet için bile kalkmam yasaktı. Yatakta yaptırıp, değiştirdikleri pedlerde kanama takibi yaptılar. O arada sayısız iğne, serum ve fitil kullandım. 2 gün kaldıktan sonra çıktım, evime geçtim ve çok uzun süre yatar vaziyette kaldım ( aylarca diyebilirim ). Günde 3 defa fitil olarak progestan kullanmaya devam ettim. Şu an 29+0 dayım. Şükürler olsun her şey yolunda ama hala çok hareket halinde olduğum söylenemez. Bazı gebeliklerin süreci böyle oluyor demek ki. Herşeyden önce bunu kabullenmek lazım. Umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza 🙏🏻