Ayseguller 35 haftalık . Aslında hereketli bir hamilelik geçirdim. Hala çalışıyorum ancak artık ayakta bir süre kalsam karnım taş gibi oluyor. Eğilip doğrulmalar zorluyor. Normal mi sertleşmeler🥺
BerivanLina sweetmom1_ 36. Haftamdym su an aralik 12 gibi gorunuyor ama bakalim ne zmn gelmek istiyor prenses 🥰😂
ruveyda_34 sweetmom1_ aralik sonu gibi görünüyor bizimde 33+1 deyiz ama bizim oğlan gelmek için çok sabırsızlanıyor nst sancı gözüküyor bakalim hayirlisi artık hepimizin hakkinda🌸💖
dilaaann Haftadayız su an bel ve sırt ağrım aşırı derecede var bir de kasik ağrım başladı yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecek 🙏 heyecanla prensesimi bekliyorum 🥰 her şeyi hazır zamanında sağlıkla gelsinler aminnn 🥰
Fatmasedef Bende 33+4 teyim bel ağrısı bacak ağrısı nefes alamama herşey var doktor 38+3 te filan alırım dedi 2.sezeryan olacak ama o zamana bebiş büyümüş olurmu yeterince bilemedim öncekinde sancıyla gitmiştim sezeryana dönmüştük şimdi mecburi sezeryan olcam
sacmalamakizim Fatmasedef Yaşadıklarınız aynı benimkine benziyor, hafta ve günümüz aynı, benimde 2. Doğum sezaryen olacak ve ilk doğumum da normal diye gittim, sezaryen oldum. 😅 inşallah bana da 38’e gün verirler. 😌
Sezer2108 Bizde 33+5 olduk, heyecanla kızımızı bekliyoruz 🥰 benim bebeğimin gelişimi biraz önde zamanından önce mi doğar acaba
Bzsedoos 33+6 dayım sezaryen mı normal mi daha karar vermedik ama bebiş kaburgamın üstünde yatıyor resmen ağrıdan uyuyamıyorum duramıyorum 😕halen çalışıyorum ve karnım çok sert 🐣 ama canı sağolsun bebişimin
ZO_Zeynep9098 sweetmom1_ evet bizimde aralık ilk haftasında 36+4haftalıgız 24gün kaldı çok heycan ve stres var