sweetmom1_ Son adet tarihi mart/nisan olupta Aralıkta bebişine kavuşcak tabikide Rabbimin izniyle kaçç anne varr beğen,yorum butonunaa lütfenn🥹 çook heycanlıyım aralık ilk haftasında muhtemelen geliyor benim oğluşşş
Havvabektas sweetmom1_ benimki de Aralık ortasında Allah nasip ederse benim çok bacak diz kalça ağrısı oluyor onun dışında bisey yok
susam_18 sweetmom1_ 33+3 benimde şuan. Heyecanlıyım 2.gebelik. zamanında sağlıkla gelsin kızım riskimiz var🤲🏻❤️
xJade sweetmom1_ 34+2 son 40 günümüz kaldı. 24 Aralık görünüyor doğum günü ama ne zaman gelmek ister hiç bilmiyorum. 🩵🫶🏻
gulerilk sweetmom1_ 35+4 Ne zaman gelicek bende merakla bekliyorum sağ salim zamanında gelsin inşallah bebişlerimiz
Guzelanne56 sweetmom1_ bugün 32 oldum💕💕 Ev temızlendı bugün bebegımın odası hazırlandı hafta içi camasırları yıkar ütülerim haftaya da çantayı hazırlarım 34 de hersey bıtmıs olur ❤️🥹
Ayse_2807 sweetmom1_ 32+3 olduk bizde Aralık sonu Ocak başı doğum ama doktorum aralığın sonuna kadar beklicez gelmezse doktorum başlatcakmis doğumu ilk oglumu dokuz sene önce normal yol ile dünyaya getirdim buda normal görünüyor ama gelin görün ki hem heyecan hemde korku bir arada ilk doğum çok kolay oldu inşallah ikincide bu şekilde olur
100924 sweetmom1_ 34+3 olduk bizde aralık 23 gibi gözüküyor ama bakalım benim oğlum ne zaman gelmek isteyecek 🥰