Frkubra sweetmom1_ 17 aralığa gün verdi doktor 34+2 yiz şuan bebek assada çok fazla kasıyor kendini bel ve kasık ağrılarım çok fazla geceleri dilim damagim kuruyor ve uyuyamıyorum sık sık lavaboya gidiyorum sizde durumlar nasıl bu arada üçüncü hamileligim
hatseum12 sweetmom1_ Bugün tam 35 olduk. Kızımın boynunda kordon var 2 tur ve makat gelişli dönemiyor. 37. haftayı tamamlamayı bekliyoruz erkenden gelecek galiba. Sezeryanla
Annelikmghb sweetmom1_ 34 hafta olduk şükür Aralık 20 planli sezeryan olacak sonlar vok zormus bir ay daha nasıl dayanicam bilmiyorum 🥹 Allab hepimize saglikla kucagimiza almak nasip etsin.
Annelikmghb iremree gec bile kalmissin 30 haftalikken hepsi yikandi ütülendi canta valiz hazır. Sen agirlasmadinmi ben yemek zor yapıyorum.
Annelikmghb sacmalamakizim tatlim seninle aynıyız bana aralik 20. de sezeryana alırız demisti sonlara kalmazsin belki.
sacmalamakizim Annelikmghb Özeldeki doktorum önce 20 aralık dedi, sonra 22 aralıkda dedi ama ben devlette yapacağım için, hangi gün verir doktor bilmiyorum. 🤷🏻♀️
Mrvylmz38 Ben 34 haftadayım 24.12.2024 tarih aldım sezeryan için özel tarih olsun istedim tabi önce gelmezse
Aslanmom1 sweetmom1_ 35 haftalık olduk biz de 😍 2 hafta dikkat et aralık başından itibaren gelebilir artık normal haftası dedi doktorum. Ne zaman gelir bilemiyoruz tabi heyecan arttı her gece stres oluyorum doğururum aniden diye 😂😅
Annelikmghb sweetmom1_ kızlar 34 haftalik iki gündür 2 defa vajinamla anüsun yan tarafı bicak batmasi gibi bi ağrı oluyor normalmi sizde varmi boyle bisey