Benanne13 Merhabalar, eray balcana takipli olan var mı? Daha önce doğum yapan da olur. Yenidoğan olaylarında adı geçen şafak hast de yaptırıyprmuş önceden doğumu şimdi başka tek bi hastanede kararsız kaldım….
Aylinkhramn Benanne13 Ben 16 ay önce Eray bey doğum yaptırdı o takip ediyodu beni yeni Bosna safa hastanesinde yaptiriyodu benim zamnimda şimdi Ataköy medicanada yaptırıyo safa hastanesinde oğlum küveze girmişti ama ordaki hemsirelerden çok memnun kalmıştım bize sürekli bilgi veriyolardi Ataköydeki hastaneyi bilemiyorum tabi insan genede korkuyo
Benanne13 Aylinkhramn evet maalesef şimdi bilinmedik yerlerden olaylar çıkarken bir de bir anda çok tercih edilen hastanelerden çıkması böyle olayların insanı cok korkutuyor…
Benanne13 Aylinkhramn evet maalesef şimdi bilinmedik yerlerden olaylar çıkarken bir de bir anda çok tercih edilen hastanelerden çıkması böyle olayların insanı cok korkutuyor…
Benanne13 Mom89_ nasıldı doktorla olan deneyiminiz? Beni biraz bilgilendirebilir misiniz acaba memnuniyet yorumunuzu merak ettim
Mom89_ Benanne13 şafakta doğurdum bağcılar şikayet var a yazdım ordan okuyun sezeryan yerim apse oldu bağırsaklarım düğümlendi eray doğum yaptırdı doğumu temmuzda yaptım ama sistemde başka doktor yazıyor o agrılı hakimle eraya naptınız hocam dedim böyle konuşursan kötü konuşurum diye hitap etti bir ay bebeğimden ayrı hastanede yattım hakkımı helal etmiyorum eraya
Benanne13 Mom89_ yaa cok uzuldum gercekten bunu duyduguma ben de 4. Kez gideceğim 20. Haftalarımda gectim kendisine ama suan cok dusunceliyim cok samimi gelmedi bana da cunku kendisi sizinle yasadıgına bakılacak olursak tavır da laubali baya
Mom89_ Benanne13 bende kontrole gidiyordum iyiydi kontrolde ama yaşadığım durum çok kötü bir ay yavrumdan ayrı kaldım tramvatik hala benim için