Okuyanannem Deotak diye bi krem var duştan sonra sürüyorsunuz isterseniz 1 hafta banyo yapmayın 0 koku
Mervealya1992 Sevgilimmmmmmm hayatm boyunca terleyen bı ınsan degıldım hatta ter bezim calısmazdı gebe kalfım banyo yapıyorum yaa daha bornoz ustumdeyken kokuyor ilk kızımdafa oyle oldu dogdu 3 sene öyle devam etti bılıyormusun tam geçti kızım 5 yasnda ıkıncıye hamıleyım tekrar başa sardık ama okdr iğrenc bı durumkiii
Erkekannesiiiii Sevgilimmmmmmm canım o durum bende de var 2 günde bı duş alıyorum kendimden tiksindim resmen
Dunyam28 Sevgilimmmmmmm çok normal , asla deodorant ve roll on kullanmayın direk meme kanseri yapıyor hem de her türlüsü, sadece doğal tuz roll onu var onu kullanabilirsiniz. Kokuyu önlüyor. Markası Biorock.
AybenYB Sevgilimmmmmmm benim de öyle, hamileliğimin başından beri ter kokum bi değişti kendime kendime kokuyorum 😂
Princess_momm Sevgilimmmmmmm rolon gibi olan reksona kullanın bence ter kokmak eşinizi yakınlarınızıda sizden uzaklaştırır 🥰
Deroli CerenKim Yves Rocher’un deodorantini öneririm. Çok güzel koku önlüyor. Hatta hamilelik sürecindeki kremler, yağlar, aseton hepsini burdan kullanabilirsiniz. İçerikleri çok temiz
Deroli Sevgilimmmmmmm Yves Rocher’un deodorantini öneririm. Çok güzel koku önlüyor. Hatta hamilelik sürecindeki kremler, yağlar, aseton hepsini burdan kullanabilirsiniz. İçerikleri çok temiz
Arhezila Sevgilimmmmmmm merhabalar her duştan sonra yada terlediğinizde koltuk altınızı temiz suyla silip kurulayın ardından normal evde kullandıgımız karbonatı koltuk altınıza sürün parmaklarınızı bandırıp bandırıp sürün terleme yapmaz hemde hiç kokmaz ayrıca sağlıklı da organik denilen rolonların hiç biri organik değil olsalardı bozulmaya meyilli olurlardı ama aylarca dısarıda kalıyolar hiç bozulmuyolar ben kullanmıyorum tavsiyede etmiyorum bence karbonatı deneyin cok memnun kalırsınız
Leyli_gul Sevgilimmmmmmm Siveno rolon kullanıyorum ter kokusunu çok güzel önlüyor denemeni tavsiye ederim kendi kokusu da yok zaten doğal içerikli