Sevgilimmmmmmm 9 haftalığım. Her gün yikaniyorim. Ama buna rağmen ter kokuyorum sürekli. Deodorat pek kullanamıyorum tiksiniyorum kokulardan. Normal mi bu durum 😐
Eliffyamann Sevgilimmmmmmm terlemek normal tabiki ama bu devirde ter kokmak normal değil bence, benim yanimda kokan biri olduğunda aşırı tiksindirici geliyor, kimseyi rahatsiz etmemek adina kullanin, hamileler içinde çok fazla seçenek var
Brgmde Sevgilimmmmmmm deodorantsız normal kokusu hosuan giden birşey bul bence yada rolon . Kullanmadğm zaman kesin kokar ter
Melosum34 Sevgilimmmmmmm doğumdan sonra da devam esiyor bir süre sonra normale dönüyor bu durum bende çok dert yanıyordum oğlumda Şükür bu hamileliğimde öyle bir sorun olmadı 😌
Sevgilimmmmmmm Eliffyamann birinin yanına gidince hayatta kokmam aşırı dikkat ediyorum. Çıktığım zaman zaten zor da olsa deodorant parfüm kullaniyorum. Kendim rahatsız oluyorum sadece. Şimdiye kadar eşim de dahil kimse kokuyorsun demedi
CerenKim Eliffyamann hamileler olarak deodorant veya roll on olarak neyi kullanabiliriz bilginiz var mı?
Eliffyamann CerenKim rumeysa_1c Art de huile Provuee reponses Nivea deo sprey (fresh natural pump) Trendyoldan nivea fresh pump aldım onu kullanıyorum ben fiyat olarak uygun ve kokusu çok güzel
Deroli CerenKim Yves Rocher’un deodorantini öneririm. Çok güzel koku önlüyor. Hatta hamilelik sürecindeki kremler, yağlar, aseton hepsini burdan kullanabilirsiniz. İçerikleri çok temiz
Cnhavva Sevgilimmmmmmm ilk haftalar kokumuz daha agir oluyo benimde basta dikkatimi cekmisti ama sonradan gecti bende yada o zaman kokulara hassas oldugumuz icin bize oyle geliyo da olabilir
xJade Eliffyamann Herkes doğal içerik araştırıp alırken O sırada kimyasal deposu olan kanser garantili rexonadan vazgeçemeyen ben 😃😃
Kubraalp67 Sevgilimmmmmmm ben de kokulardan tiksinmistim doğurana kadar banyodan fikar çıkmaz kuru karbonatı sürüyordum hiçbir şekilde ter kokutmuyor hamilelik sürecinde kullanılabilecek en doğal şey karbonat bence.
crazyymom Sevgilimmmmmmm her duştan sonra koltuk altınıza Karbonat sürün inanın bana çok dua edeceksiniz
aslaninannesi7 Sevgilimmmmmmm canım kokusuz doğal roll onlar var onlardan kullan bence bende pek sevmem koku ondan dolayı onlardan kullanıyorum. Çok da faydası var ter kokusu yapmıyor. Yeşil marka doğal roll on tavsiye ederim trendyolda var bir bakın isterseniz ben onu kullanıyorum 2 yıldır
Sumisali_ Sevgilimmmmmmm hassas dönemde olduğunuz için size kendi kokunuz ağır geliyor olabilir.Ben eşime sorardım bazen kokuyor muyum diye o hayır derdi.İlk haftalar bulantıların yoğun olduğu dönem olduğu için size öyle geliyor muhtemelen.