Heyzilandmercimek Nasıl olduğunu anlatıp tekrar o anı hatırlamak istemiyorum ama özetle iki elinide fırının açık kapağına yapıştırdı. Her iki elinin avuçları ve parmak boğumları şiş ve su topladı. Önerebileceğiniz bitkisel krem veya türevi bir ürün var mı?
Cybermom Heyzilandmercimek çok geçmiş olsun kantaron yağını araştırabilir misiniz? Tabi ilk tıbbı müdahale çok daha önemlidir
gulcicek0 Heyzilandmercimek doktora gittiniz mi silverdin sürün bol bol suda bekletin acısını anca o alır bide yumurta beyazı iyi geliyor
Heyzilandmercimek Cybermom çok teşekkür ederim, eşimin ilk yardım eğitimi ve kartı var ilk müdehaleyi o yaptı ve doktora götürmemize şuan için gerek olmadığını söyledi. Kantoron yağım var ama bir danışayım bebeğe sürülür mü diye, hiç aklıma gelmemişti teşekkürler
Heyzilandmercimek gulcicek0 eşimin ilk yardım eğitimi var ilk müdehalesini yaptı akşam, şuan ağrısı sızısı yok çok şükür su topladı elleri onlarında kendi kendine patlaması gerekiyormuş. Eşim doktora götürmemize şimdilik gerek olmadığını söylemişti götürmedik o yüzden
Eliffyamann Heyzilandmercimek ilk yardim adı üstünde ilk müdahele, geçici destek demektir, hemen hastaneye götürün kafaniza göre birsey sürmeyin daha da yakabilir
NecAnne Kantaron yağı bebeğe sürülür iz kalmaması için ama ilk olarak madecassol krem sürerseniz yanık iyileşir sulanmaz yinede bir uzmana gösterin isterseniz.
Ecemom_ Heyzilandmercimek çok geçmiş olsun. Doktora gösterin bence bebek sonuçta iz kalmasın Allah korusun
AnayimBenAna_ Heyzilandmercimek ay geçmiş olsun acısını hissettim resmen. Evet ilk yardım önemli ama bir doktorada götürün ya bi görsün.
Aslaninannesi_ Canım zeytinyağı ve mumu erit birlikte kaynat sonra soğuduktan sonra uygula ne iz ne ağrı kalacak
Heyzilandmercimek Aslaninannesi_ yanık acile götürmüştüm elleri sarılı şuan pansumandan sonra soracağım olur derlerse yaparım hemen
Ftmaa0 Heyzilandmercimek yumurta sarısını yakın 1 kolye yakım sımsıyah yagı çıkar sürün 2 güne bısı kalmaz büyüklerimiz daha iyi bilirler bu işlemi
Melamial Açık yaraya kantaron sürülmez. Yanık tedavisinde tıbbi ürünleri öncelikle kullansanız daha iyi. Yan etki yapıp ellerinin iyice yanmasına da sebep olabilir bebek elleri bizimkilerden farklı ve hassas.
aslaninannesi7 Heyzilandmercimek kesinlikle organik olan bir kantaron yağı alın sürekli uygulayın an etkili çözüm bu. Ama doğal olsun. Ablamın kızının bacağına kaynar su döküldü 1 haftaya kalmadan iyileştirdi
junior_mom2810 Heyzilandmercimek yumurta sarışının yağını cikartip surun 1 haftaya kalmaz iyileştirir iz de biraktirmiyor eski yontem ama ne zaman bi yanık olsa ben yaparim agrisini vs aliyor
Kirazcicegim İlk yardım olsa bile tedavisine hastanede devam etmeli mutlaka götürün yaraya direkt yağ vs sürülmez onlar çok hassaslar daha da acıyabilir canları
Minik_kuzularim Heyzilandmercimek en iyi şey vazelin ve sarı kantaronu karıştırıp günde 15-20 defa sürün çok iyi geliyor benim oğluma geçen sene kaynayan çaydanlık döküldü sol tarafı tamamen yandı çocuk yanık hastanesinde böyle tedavi ettirdiler çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Heyzilandmercimek Minik_kuzularim sizede çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarımızı korusun gerçekten Allah düşmanıma bile yaşatmasın 🤲🏻
Fundaaaaa Heyzilandmercimek çok geçmiş olsun ☹️ kantaron yağı ve silverdin bolca sürün elleri kendisi çeksin kremi domuz yağı bulabilirseniz çok iyi geliyor kaynar su patlamıştı ellerime geçen sene hemen ılık suya tutup bol silverdin krem sürdüm ve bephantol pişik kremi anında acısını yanısını alıyor. Metilen mavisi var su toplamaması iz kalmaması için.
Heyzilandmercimek Fundaaaaa bilgi için teşekkür ederim ama yanık acile götürdüm kendileri balonları patlatıp krem sürdüler var sardılar pansuman gününü bekliyorum silverdin falan verecekmisiniz dedim hayır gerekli pansumanı biz yapıcaz dedi :/
Heyzilandmercimek Eliffyamann evet evet götürdük, su balonlarını patlatıp krem sürüp sarmışlardı pansuman günü bekliyorum