Rabiul Nazo77 ben salonu tek petrğe düşürdüm ev küçük salon yatak odası ve hol açık hol dediğime de bakma 6-7 adım
Nazo77 Rabiul benim hol büyük ya ortada 25 metrekare falan zaten ora yanmasa ev ısınmıyor yatak odasıda o civarda mutfak 20 metrekare civarında.
iremd-1798 Rabiul Balıkesir deyim ☺️ küçük bebişim var diye açtık hiç kapatmadık sürekli yanıyor az kaldı benim 3 süphem kapalı sadece ön cephe güneş rüzgar alıyor alt daire üst daire yakıyor arka daire de aynı şekilde o yüzden sıcak oluyor ☺️
Rabiul iremd-1798 bende kız için açtım ya çok sıcak geliyor bana da yapacak bir şey yok ben şort atlet oturuyorum eşim uzun kollu pijamalarıyla 😆😆😆
Mejsa Rabiul 1425 :D sivasta yaşıyorum geçen ayın sonundan beri açık kombi ama yatak odam asla ısınmıyor oda hep 21 derece anlamadım neden
Adenmom_ Rabiul bizim gibilerin kanı çekilmiş galiba ben de üşüyorum ayaklarım üşüyor 😂 Başakşehir de oturuyorum canım biraz dağın başı bizim burası yüksek olduğundan çok rüzgarlı ve soğuk oluyor 😂
Rabiul Adenmom_ o taraf soğuk olur da ben daha merkeziyim Kağıthane de oturuyorum Galatasaray stadının orda