Sibel50 Arkadaşlar aranızda yada yakınlarınızdan hiç 2düşük yapan varmı ve 3.hamileliğinde sağlıklı gebelik yaşayıp doğum yapan oldumu
GozdeCemre Sibel50 sebebini araştırdınız mı canım eğer bir sebebi Yoksa tabiki hep aynı şey olacak Diye birşey yok
Pszge Sibel50 iki kere düşük yaptım canım tahlil yaptırdık eşimle sonuçları bekliyoruz ona göre tekrar gebelik düşünüyorum korkuyorum tekrar Yaşar’ım diye
Eda0509 Sibel50 ben 2 düşük yaptım canım. Ameliyat sonrası tekrar hamileyim şuan. 9 haftalık oldum şimdiye kadar bi sıkıntım olmadı çok şükür.
ElmasSs Sibel50 Canım iki kez düşük yaptım ikinci düşükten 6 ay sonra tekrar hamile kaldım şuan 18 haftalık hamileyim çok şükür her şey iyi gidiyor düşükten sonra genetikten de bir sonuç çıkmadı ama ben troit hastasıymışım ondan kaynakladığını düşünüyorum bu gebeliğimde 2 haftada bir kontrol ediyorum
Sibel50 GozdeCemre bebek patalojiye gitti ama bi sorun çıkmadı onun dışında kontrole gittiğimde bna test ve ya tahlil fln yp demedi sadece 3 ay korunmamı soyledi tekrr düşüneblrsnz dedı 😔kafam çok karışık ykn bi zamanda bska bi dıktora gtcem anlatcam butun testlerı yptrcm bıdaha bu acıyıysamk istemym😔
Pszge ElmasSs troit var mı yok mu diye dr kendisi mi yapılsın istiyor biz mi istiyoruz nasıl öğrendin canım sen
bulutunannesi33 Sibel50 ben✌️ Suan ck skur ucuncu bebısımı dgm yapcam ılk ıkı gebelık dusukdu 3. 4. Sukur sag saglm dgdu ama kan phtılasması var bende dktra gıdıp tahlıl yptrdmzmı
Sibel50 bulutunannesi33 bana doktor hiçbir tahlil test yapmadı aynı şeyi yaşamaktan çk korkuyorum siz hangi testleri yaptırdınız .😊
ElmasSs Pszge İlk düşükten sonra çok uyuyorum diye kendim gidip sağlık ocağına testi yaptırdım sonuö yüksek çıktı 2. Gebelikte de ilaç dozunu fazla ayarladıkları için değerim çok düşüktü onda da normale girmeden bebek tekrar dştü şimdi hamile kalmadan değerimi normalde tuttum ve takip ediyorum düzenli eğer baktırmadıysan baktır tabiki herkesin farklı ama aklında olsun önemli
Pszge Sibel50 değiştir o zaman canım dr unu ben ilk düşükte dr ilaçlarımı değiştirdi dozlarını arttırdı iki üç hafta daha fazla tutundu ama kalbi durdu genetik ve trombofoli testleri istedi
GozdeCemre Sibel50 bazılarında duymuştum kan pıhtılaşması falan gibi o yüzdem sordum canım bence testlerini yaptır ondan sonra dene hamile kalıp Düşürmek oldukça psikolojini etkilemiştir rabbim en kısa zaman da kucağını doldurmanı nasip eder inş canım benim
Habibee Sibel50 benim 3 düşük oldu canım 2 kurdaj diğeri kendiliğinden düştü araştırdık kanpihtilasmasi bide sübyan varmis bende suan 12 haftalik hamileyim çok şükür sağlıklı.
Sibel50 Habibee banada bazıları sübyan olablr hocaya git dyorlar muska yzrdr dye faydasnı grdnzmu muskannn.
Habibee Sibel50 evet canim hamile kaldigimi öğrenince muskami taktim hemen. sende git görün zarar gelmez canim. boyle şeyleri ihmal etme
Meeemoom Sibel50 benimde2 düşüğüm oldu subyan var dediler dua taşıyorum çok şükür 12 haftalık hamileyim. Daha öncekiler 6.haftada düşükle sonlanmıştı
Ftmnr38_ Sibel50 benim eltim iki düşük yaptı kan pıhtılaşması varmış onun için düşüyormuş devlet genelde bakmıyor ona bi baktır özellikle . Üçüncü çocugunu iğne olarak doğurdu kanı koyulaştıgı için şimdi birdaha hamile
bulutunannesi33 Sibel50 kac sene once 1ayda cıkmıssı ama smdı nasloluyor bılemem zaten o test ıcınde adet grmen lazm demstı dktr bana ıkı adet grdm snra test yaptrdık