Merve-metin 12betul evet doktorumda günde 1-2 taneden bişey olmaz vitamini için bile yiyebilirsin dedi ama burada yazılanları okuyunca korktum işte canım
Merve-metin -Arzu-76 sağ sağlim zamanında kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 işte bende korkuyorum doktorum 1-2 taneden bişey olmaz dedi ama bilmiyorum aldım evde duruyor öylece
Pera-k Merve-metin ben 35teyim doktor 37de doğuma alabilirz dedi ona rağmen korkuyorum yemeye 37den sonra yiyin bence
Merve-metin Pera-k doktorum 1-2 taneden bişey olmaz dedi ama ben bekliyorum şuan biraz daha zaman geçsin
Merve-metin MorKelebek54 aldım evde duruyor öyle bi kaç hafta daha geçsin diye bekliyorum en azından bi 30 olsun diyorum dr bişey olmaz dedi gerçi ama en azından 1 tane yiyip 2-3 gün ara verebilirim ☺️ inşallah bebeğe yarar
Annelikmghb Merve-metin canin istiyorsabir adetten bisey olmaz yine sen bilirsin tabi. Ama ben erken dogurmadim 🤭 sende saglikla kucagina al bebisi insallah 🤲
Merve-metin Mervealya1992 evet hem çok erkek hemde sezeryan olacam doktorumda günde 1-2 tane yiyebilirsin bebeğe yararlı dedi ama ya açılma olursa diye korkuyorum
Mervealya1992 Merve-metin sezeryan ise zaten yemene gerek yokki zaten 38de bebegı alırlar açılma olsa nolur plmasa nolur sezeryanda ? Hurma normel dogum ıcin açılma falan yapıyor dıye yenıgor zaten