Busetacir Özellikle yatınca biraz bekleyince minik kıpırtılar hissediyorum, sizlerde de başladı mı? Nasıl bir his🥰 Allah sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin🙏🏼
BirAnneecik Busetacir Benim de 17+2 haftalığım. 15+ larda ilk hissetmiştim sonra durmuştu bu aralar yine ara ara hissediyorum. İkinci gebelik benim :)
lilyum_ Busetacir 17+6 dan selamlar. 16. Haftaya girdiğimde bebeği hissetmeye başladım. 17. Haftada çok çok hareketlendi. Dışardan net bir şekilde görünüyor ve çoğu zaman canımı yakacak şekilde tekmeler atıyor. Bu durum beni baya korkutuyor. İlk başta güzeldi ama şimdi korkutucu olmaya başladı 😥
Zhra42 Busetacir 19+4 benim bende sizin gibi yattığım da hissediyorum öbür türlü yok bende yeni yeni hissetmeye başladım dördüncü gebeliğim
Busetacir Zehasve Kmsl001 daha erken gerçi de benim kız babasına mı çekecek bilmiyorum usgde de hareketliydi maşallah
Tasya lilyum_ canım onlar hareket değilde kasılma olabilir doktorum söylemişti tıpkı hareket gibi hissedip ağrı yapıyorsa kasılma oluyordur magnezyum kullanabilirsin tabi doktoruna danış yinede
Busetacir lilyum_ yaa maşallah, ben de hissediyorum tekmeleri elimle de hissediyorum ama dışarıdan gözlemlemedim. Ben de dikkat edicem bundan sonra gözle de görünüyor mu diye. Evlatlarımız hareketliler demekki🥰
Aserpil lilyum_ bu haftada bukadar belirgin hareketler ilk defa duydum. Afacan bayağı hareketli olacağa benziyor
lilyum_ Tasya yok ağrı değil hareket ediyor disardan tekmelerini görebiliyorum. Magnezyum hapını da içiyorum bu arada
lilyum_ Aserpil bende ondan korkuyorum zaten. Daha bu haftalarda bu kadar belirgin hareketlilik varsa sonrası nasıl olur? Dogunca biz napcaz? Bi de erkek çocuğu. Nasıl zaptetcem bilmiyorum😥
Pinarkorkmazer lilyum_ benim bebeğim de böyle 🙂 ilki de öyleydi çok erkenden hareketlerini hissettim ikisinin de ve dediğiniz gibi erken haftalarda canımı yakardı vurmaları🙂🙂
Busetacir lilyum_ Benimki kız ama eşim de çom hareketliymiş anne karnında, ona çekecek sanırım. Artık koltuk tepelerinde zıplarlar😂😂
Aserpil lilyum_ şuan benim ikinci gebeliğim 15. Haftalarda hissetmeye başladım 3 gün sonra tam 20 haftalık olucaz. Minik minik minik kıpırdanmalar var sadece oda ara ara. Ogkumdada böyleydi. Bu ilerleryen zamanda ne olur bilmiyorum ama oğlumun aşırı hareketli değilde doğdu gerçektende öyleydi. Anne karnın da biraz belli ediyor bebiş kendini
lilyum_ Pinarkorkmazer yaa peki doğunca nasıl oldu. Çok hareketli yaramaz bir çocuk mu oldu? Ben çok korkuyorum dogunca da yaramaz bi çocuk olur diye. Benim ilk gebeliğim de🥲
Pinarkorkmazer lilyum_ bebeğim vefat etti ama çok yaramaz olduğu için anne karnında boynuna iki kere kordon dolanmıştı sıkıca🙂