Hicrettt Gerçekten çok korkunc geliyor, bizim daha 4 ayımız var fakat nasıl bir acı, nasıl bir duygu, nasıl tepki vereceğimi hiç bilmiyorum. Sezaryen veya normal doğum, fark etmeksizin çok tırsmaya başladım. Acı eşiğim çok yüksek ama o an herşey olabilir 😂
sedagullux Hicrettt hiç korkma sakin kalmaya çalış kendini olabildiğince normal doğuma hazırla o gün gelecek ve geçecek hep kucağına alacağın anı düşün bebeğinle birlikte sende yeni doğmuş kuş gibi hafifliyceksin taze anneyim 2ay önce doğum yaptım hersey kesinlikle psikolojiyle alakalı olabildiğince doğumu düşünmemeye çalış o gün gelicek biticek
turkan403 Hicrettt normal bende üç sezeryan olucam ilk defa olucakmsm gibi korkuyorum 🥺😂😂 3ayimz var bizimde şimdiden kara kaea düşünüyorum vala ben ama en güzel yanı o an gelip catinca rahatliyosun son aylarda ztn ne zaman doğuracam diye soyleniyon🤭 dua et hep o an gelince korkma sadece saglikla gelsin inşallah 🤲
Nazo77 Hicrettt Tek yapman gereken doktor yada ebeyi dinleyip dediklerini yapmak.Doğumdan hiç korkmadım sonrası bakım vs düşündürüyor beni.Hep şunu düşünüyorum doğada o kadar hayvan tek başına yapıyor biz hastanede bize yardım eden deneyimli insanlarla birlikte bu büyük şans.Şehirden hastaneden Uzak biryerde olsam bende korkabilirdim ama bu doğal bir süreç.
Hicrettt Enfal_06 Ayy vallah çok değişik duygulara kapılmaya başladım 😂 yurtdışındayım ve burada anne veya bebek ölüm eşiğinde olmadığı sürece sezaryen yapmıyorlar yani bir nevi biraz daha korkunc geliyor 😂 eee nasıl geçti sezaryen sonrasi ?
Hicrettt sedagullux 6 yıldır bekliyoruz beneğimizin olmasını, aslında o kadar çok istedim ki, hatta yumurta toplama işleminde uyutmadılar bile doktorum acıya nasıl dayandın diye sordu, ama galiba çok heyecanlıydım o yüzden de bişey hissetmedim. Ama o anın geldiğini nasıl hissedicem ? Gerçekten yavrumuzu kucağımıza aldığımız an unutuluyor mu herşey ? 🤗
Enfal_06 Hicrettt bende o an kendime inanamadim yapmıycam dedim çok korkuyordum benim bebeğimin suyu azalmıştı gelişim geriliği olunca sezeryan oldum sonrası benim için güzeldi ağrılarım vardı ama iyi bi doktor ve hastanede olduğum için çok rahatım bebeği kucağına aldığında her şey geçiyor ona bakınca her şey yok oluyor ay inanılmaz bi duygu
Hicrettt turkan403 Ayyy sana da Allah kolaylık versin inşallah 🙏 vallah çok dua ediyorum, çok da istiyorum 🥹 hatta her gün bekliyorum hadi artık çabuk geçsin diye 😂 6 yıl bekledik, surda 4 ay çok geliyor ikimizede 🤣
sedagullux Hicrettt günü saati herşeyi belli ve inan ki anlıyorsun o zamanın geldiğini🥹kucağına alıp o kokuyu içine çektiğinde iyi ki diyosun iyi ki doğurmuşum mucizevi ya Allahım bi avazda inşallah 🙏
Mdhcgdm Hicrettt aynı şekilde bende 6 senedir bekliyorum çok sabrettik rabbime şükürler olsun ki bizede bu duyguyu tattırdı doğumda korkulacak bir şey yok bence biz ne ağrılı sancılı süreçler geçirdik tedavi sürecinde bunlarıda atlatırız Allahın izniyle 🤲🏻
Hicrettt sedagullux ayyy amiiin inşallah !! O anı iple çekiyorum 🥹 zaten her tekme attığında bile ağlayasım geliyor 😭 senin normal doğum mu oldu ?
turkan403 Hicrettt amin inşallah Allah razı olsun 🤲 tadını çıkar keyfine bak ilkn oldu için de çok değişik duygular içindesin biliyorum benm ilk kızım 39+5 de doğdu ama öncesi niye dogmuyo dogsana artık diye diye kendimi darliyodum🤭😂rabbim sağ salim kucağıniza almayi nasip etsin inşallah sizinde🤲
Hicrettt turkan403 canım kızım inşallah 40a girmeden çıkmak ister 😂 ayy vallah amin, inşallah seninde sağ Salim zamanında kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Senin kız mı erkek mi ? 🥹
sedagullux Hicrettt evet normal doğum bebem kucağımda yürüyerek çıktım doğumhanrden o yüzden normal doğum en güzeli
Hicrettt turkan403 Ayy çok güzel en sevdiğim kız çocuğu 🥹🥹 Rabbim bahtlarını güzel açık etsin inşallah bütün evlatlarımızın. Bence erken gelmiyorlar annem kız kardeşimi 40. Hafta doğurmuştu, çıktığında elleri buruşmuştu 😂😂 o zaman anladık uykucu olacağını, ve 18 yıldır uykucu 😂😂😂
turkan403 Hicrettt amin inşallah canım 🤲 erkek olsun çok isterdim iki kızım var ztn ama nasip değilmiş kardeşin demek ki anne karnında uykuyu sevmiş benm ikinci kizimda hareket etmezdi korkardım hep uykuya düşkün uykusu geldi zaman dyanamiyo 😂
Hicrettt Mdhcgdm Ayy çok sevindim 🥹🥹 hiç sorma, iğneler, mor göbekler, stresten ağlama krizleri, adet olamama.. say say bitmez ama çok şükür ki şu an içimizde büyüyorlar 🥹🥹 Allahım benimle aynı durumda olup da güzel sonuçlanan tedavi vs vs görünce çok aşırı mutlu oluyorum! İnşallah hepimiz bir sancıda kurtuluruz ve bebeklerimizi kucağımıza alırız 🙏
Hicrettt turkan403 Bence erkek kız fark etmiyor biz eşimle resmen dua ediyorduk kızımız olsun diye. Rabbim dualarımızı kabul etti 🥹annem hep şey der, keşke sadece kızlarım olsaydı, daha vefalı vs vs. ama sezaryen olunca maximum 3 mü oluyor ? Ayy sorma bir de üşengeç bazen alıp silkeleyip kendine gel diyesim geliyor 😂 seninki de öyle mi ? 😂
Mdhcgdm Hicrettt çok şükür rabbim isteyen herkese hayırlı olanı kolaylaştırsın 🤲🏻👼küçük mucizelerimizi hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip etsin 🌸
turkan403 Hicrettt daha bir yaşında uykusu geldi zaman feryat etmesi bayılır gibi davranıyo🤭😂😂öyle kız çocuk başka ama insan ikisinden de olsun istiyo herzaman