Selnbzk benim 2 hafta onden gidiyo ama tarih hic degismiyo ama
Bebege bagli sanirim cani ne zaman gelmek isterse😅

Tulay42_ valla ilaç öyle rahatlattı ki normal de ilaç kullanmaya karşıyım elimden geldikçe kaçınırım ama iyi Ki yazmış doktorum günler sonra rahat nefes aldım

140955 bnde an itibariyle 32. Haftadayımmm doğumu aralık sonu veya Ocak ilk hafta olacak inş Ocak olur diye ümit ediyorum 😂oğluşum 💙31.haftada 1700 kgdu bana zayıf geldi sizce nasıl

31+1olduk 16 ocak gösteriyor doğum bakalım nezaman doğucak♥️

_iremmm ya size çok önde demiş benimki 30 haftada 2 kilo 🥺 endişe etmeye başladım neden bu kadar fazla diye

Nurpoyrz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Yenianne6161 inşallah dün de özele gittim o Dr da sadece bir hafta gerilik var ve önemli değil dedi hepsi farklı konuşuyor doğumu bekleyeceğiz bakalım her şey Allah tan 🙏

Senemky kullandım geçen hafta rapor aldığıma bin pişman ettiler yani

Baharata yaa üzüldm nası böyle olabiliyorlar ya kendi eşleri kardeşleri hiç hamile olmamış mı acaba

Senemky bide ben hemşireyim devlette ama bu şehirde maalesef dışardan gelenleri sevmiyolar

140955 30+1 de 1600 ve 40cm dik suan31+5. Pazartesi randevu bakalım kaç oldu merak ediyorum:) ❤️

SMB yok şeker çıkmadı ama doktor tekrar açlık tokluk şekerine bakmak istedi şeker olabileceğinden şüphelendi galiba

• SMB bunu beğendi.

Ahra bende endişeliyim erken doğum olmasından korkuyorum bide kendi doktorum değildi onu diyen ne yapıcam bilmiyorum

qbrabykbke ben sordum kalsiyum önerdi doktorum. Ama geçmek bilmiyo. Hareket etmekte zorlanıyorum artık