Minisinyolculugu123 Kızlar ikinci gebeliğim ilk çocuğumda kız ve ismini daha cinsiyetini öğrenmeden bulmuştum çok içime sine sine koyduk ama bu bebişime bir türlü isim bulamıyorum hiç bir isim içime sinmiyor ısınamıyorum ben bulur gibi bile olsam eşim beğenmiyor. Bütün sülale isim arayışına girdik neredeyse ama yok yani yok :)) şimdi sıra burada inşallah burdan içime sinen bir isim bulurum
Sinemm68 Minisinyolculugu123 benimde bir oğlum var şimdi bir kız bebeğe hamileyim Asya koyacağım hep rüyamda gördüm
Minedmn Minisinyolculugu123 ilk kızımin ismi Zeynep Ferhan ikincisine Asude vera Zehra Betül Elif Serra Asude bahar Şerife Betül gibi isimler düşündüm
Minnaksever Minisinyolculugu123 ilk kızım Gülce ikincisi de Allah nasip ederse Gökçe olacak uyumlu olunca bulmak kolay oldu 😁 yade de düşünüyordum ben 🙂
Minisinyolculugu123 Sinemm68 asya benimde hoşuma gidiyor ama işte eski buldular :) nedense nostaljik isim bakmıyorum hep
Minisinyolculugu123 Minedmn ilk kızımım adı iki isim olduğu için bunda tek isim düşünüyorum lisetenize detaylı bakıp düşüneceğim bende teşekkür ederim 🥰
Fatmates Benim ikinci gebeliğim ilk çocuğum kız ve ismi Zeynep bende ahnı şekilde bu beneğime isim bulamıyorum. 25+1 haftalığız henüz karar veremedik ama düşündüklerimiz; Alina, Minel, Miray, Simay, İnci, Mina isimleri . Sizede fikir olsun
Minisinyolculugu123 Fatmates yazdığınız bütün isimler listemde var ama içlerinden sadece simayı beğendi eşim bende Defne Asya Duru Minel Alya Öykü İnci onlara biraz sıcak bakıyorum
Sinemm68 Minisinyolculugu123 yeni isimlerde çok garip geliyor bana modernleşeceğiz diye anlamsız isimler
KMerveK Ben kiz olursa Ahsen Başak Öykü Aslı Eylül Ülkü Hazal Deva gibi isimlerin içinden seçmeye calisicam benimde her söylediğim isme bi bahane bulunuyor belki size de fikir olur ne çok eski ne fazlaca yeni ve garip isimlerden bence bunlar seçince bize de haber edin❤️
Minisinyolculugu123 KMerveK bende yeni garip isimlerden değilde daha çok Türkçemizi yansıtan isim arıyorum ama onlarıda etrafımdakiler eski buluyor bilemedim bende
Hicrettt Minisinyolculugu123 bizim de listemiz var, kura çekicez artık, eşim Almila ve Meva çok istiyor, ben ise Minel, Sedef , Beyza 😂
Minisinyolculugu123 Hicrettt yorum yapanların çoğu düz Türkçe isim söylüyor şükür garip isim çıkmadı 😂 çok güzel isimler bizde bulsak keşke kuraya kalsa herşey 😂