Tubagur 32+5 teyim bugün inanılmaz hareketli ve çok sert vuruyor kasılmalar hissettim çok fazla diğer günlerden farklıydı🙈
1Papatya__ Dennz bende uyuyamıyorum. Gece 3 kere kesin uyanıyorum. Uykusuzluğa razıyım ya nabız yüksekliği çok zorluyor beni..
1Papatya__ Miniklerinannesiyim gerçekten de büyüdükçe hareketleri acıtıyor ben bazen acıttığında pozisyon değiştiriyorum🤣
Esinnur63 1Papatya__ genelde akiam yemeğinden sonra başlıyo mesayimiz 8 9 gibi baya kuduruyo içerde uykuya yakın biraz hafifliyo
1Papatya__ Mhtpdrmz06 analık çok zor🥹 rabbim sağlıkla hayırlısıyla şu süreçleri geçirmeyi nasip etsin🤲🏻
1Papatya__ Dhdhdjdhdk amin inşaAllaj önceden de var mıydı. Bebek büyüdükçe çıkıyor işte bişeyler. Hayırlısıyla alalım kucaklarımıza
sacmalamakizim 1Papatya__ Bende 33+3’üm hareketleri gayet güzel, dün çok hareketli değildi mesela, sanırım iş güç yaptığım için hareket etmedi, gece ve akşam özellikle çok hareketliydi, normal yani bence sık hareket etmemesi.
1Papatya__ sacmalamakizim evet bazen durgunlaşınca insan bi garip oluyor🥹 kasılma olunca ne hissediyorsunuz benim nefesimi bile etkiliyor ama hemen geçiyor
sacmalamakizim 1Papatya__ Kasılma olunca karnım ve belime ağrı giriyor, ama sık olmuyor geri geçiyor, nefesim kesilmiyor.😊
Minikbirbey52 Haftadan sonra azalma oldu önce daha hareketliydi sanırım yerleri daraldı düye düşünüyorum
Selcantvsn 1Papatya__ bende post açmiştim bununla ilgili 33deyim hareketleri çok az 🤷 niye böyle oldu anlamadim