dyann1 Annekuzusu066 ya öyle canım da görümce kaynana yapıyor onlara yardım etmemek de olmuyor yapma felan diyolar da ben kendime yediremiyorum
Anneccikk_03 Annekuzusu066 3 yaşındaki bebemi 2 saat önce uyuttum, eşim gece vardiyasında, karnımdaki kızımın tekmeleriyle, verdiği sancılarla ayakta durmaya çalışıyorum, gündüz kalkamıyorum gece yatamıyorum😄
Bbuusra Annekuzusu066 Halamında var ama uykuyu çok sever 🙊Demek ki herkeste farklı etkisi var. Ama en ufak seste de Korkuyla kalkar büyük tepki verir.
Anneccikk_03 Annekuzusu066 33+3 haftalık nasipse yakında tempolu günler bizi bekliyor, şimdi o kadar rahatım ki bugünleri özleyeceğimi kesinlikle biliyorum
Bbuusra Annekuzusu066 Tabi onda fazla kiloda çok. Belki ondan da dolayı uykuya düşkün. Gündüz bile güzel güzel uyur kesintisiz
AnayimBenAna_ Annekuzusu066 kızımın kıyafetlerini düzenledim yazlık kışlık ay ay olacak şekilde ayırdım hurçlara yerleştirdim yeni bebeğim için yenidoğan kıyafetlerini ayırdım. Çocuk odasındaki dolabı düzenledim biraz ama yoruldum bıraktım şimdi yatağa girdim foruma girdim 🌸
VREE Annekuzusu066 Vala çocuklarımı uyuttum eşimde yattı bende yatakta tlfonla herzamanki gibi geçte yatsam erkende yatsam sabah yine uyanamıyorum aynı saatte kalkıyorum😂
Papatya_1626 Kizlar bende nasipse daha bugece 12den sonra 6 haftalik hamilelige girdim cok zor sartlarda oldu sonunda şükür gecen hafta 5 haftalikken gittim doktora keseyi gördük karından haftaya gel bebegide görürüz dedi insallah bebekte gelisir banada dua edermisiniz günler gecmiyo huzursuz oluyorum 😔😔😔😔😔
2418 Annekuzusu066 gece daha güzel oluyo ya gündüz çocuklar dan yapamıyor gece sessiz sakin oh mis ama dün sana yorum yapar yapmaz uyuyup kalmışım o ayrı 🤷🏻♀️😁😁