Annekuzusu066 Oğlumu uyuttum bende herzaman geç yatmaya alıştığım için uyuyamıyorum sizler neler yapıyorsunuz
MiracAlpinveUmutunAnnesi Annekuzusu066 Oğlumu uyuttum etrafi toplayıp makineleri çalıştırdım nefes alamıyorum 26+5 haftalık hamileyim
Liv3652 Annekuzusu066 iki bebemide uyuttum sabaha deli gibi pişman olacağımı bildiğim halde uyumuyorum telefonla uğraşıyorum 😄
Durunisa Annekuzusu066 artık son sayılı gunlerde hiç yatılmıyor gece temızlıgı yaptım dus aldım sımdı sabahlarım kızlarımı da yatırdım simdi 😊
2418 Annekuzusu066 merhabalarr bende çocukları banyo yaptırdım uyutttum bir kaç gündür ev temizliği yapıyorum şuan devam ediyorum halaaaa🫡🥴
Bbuusra Annekuzusu066 Kızımı uyuttum erken kalkıyor. Bende yatıcam yoksa sabah çok zor oluyor 🙊Tabi kesintisiz uykumuz da yok 2 saate bir uyanır ağlar, sonra geri uyuturum. Aralıksız uyusak erken yatmak da sorun olmayacak
dyann1 Annekuzusu066 yorgunluktan uyuyamıyorum 5+6 haftalık gebeyim gündüz çoook yoruldum şimdi hem karın hem bel hem de sırt ağrısı çekiyorum🥺
2418 Annekuzusu066 gece daha güzel oluyo ya gündüz çocuklar dan yapamıyor gece sessiz sakin oh mis ama dün sana yorum yapar yapmaz uyuyup kalmışım o ayrı 🤷🏻♀️😁😁
Bbuusra Annekuzusu066 Halamında var ama uykuyu çok sever 🙊Demek ki herkeste farklı etkisi var. Ama en ufak seste de Korkuyla kalkar büyük tepki verir.
dyann1 Annekuzusu066 ya öyle canım da görümce kaynana yapıyor onlara yardım etmemek de olmuyor yapma felan diyolar da ben kendime yediremiyorum