Gamzeli-annee gmz10 seni o kadar iyi anlıyorum ki ben 4 ay neler çektim bu damla ile şükür rahat ettik düzenli kullanımda geçti şükür bu damlayı verdikten sonra az karnına masaj yap annesi tez zamanda geçer inşallah
Bsshie gmz10 bu damlayi kullaninca etkisini gordunuz mu acaba? Bende de yapisi bu sekilde cikti korktum bende 3 damla verdim ve bebegim ishal olarak kaka yapti sizde de aynisi oldumu?
gmz10 Bsshie öyle bir etkisi olmadı bizde, kullanıyorum ben günde 40 damlaya kadar verebilirsiniz demişti eczacı. 20 damla sabah 20 damla akşam veriyorum. Biraz rahatlattı ama çok büyük etki de yapmadı.
Fatma-ylmz gmz10 merhaba nasıl kullanıyorsunuz acaba biz de bugün aldık bebeğim çok zorlanıyor gaz sorunumuz çok fazla
bengonca Fatma-ylmz çok geçmiş olsun. Sabah akşam 20 damla veriyordum ben. Benim ikiz kızlarım var. Gaz damlası işi deneye yanıla öğreniliyor, benim bir kızıma nursehurveys bir kızıma da sab smplex iyi gelmişti. İnşaşlah siz ilk seferde tutturrsunuz ❤️
gmz10 Fatma-ylmz biraz sütümden kaşığa koyup üzerine 20 damla damlatıp veriyorum. Günde 40 damlaya kadar verebilirsin dedi eczacı. Günde 2 kere bu şekilde veriyorum.
Fatma-ylmz gmz10 sabah ve akşam mı veriyorsunuz bize de eczacı öyle söyledi çok fazla geldiğinden kullanan birine sormak istedim
gmz10 Fatma-ylmz ben daha çok öğledn sonra 20 damla veriyorum eğer yetmezse gaz sancısı var gibiyse akşam 20 damla daha verdim. Ama düzenli kullanılmalı da diyorlar ben çok düzenli veremedim🤔
gmz10 Fatma-ylmz bir de probiyotik de veriyorum genelde verdikten sınra kakasını da yapıyor o zamanlar gaz damlasını 20 damla verdiğimde yetiyor genelde