umrumdadegil ilk girdm anestezi doktoru başıma geçti işte oturma pozisyonunda iğneyi vurdu iğneyi hiç hissetmedm sonra bana soru sormaya başladılar normaldi doktor geldi bu sefer kesmeye başlayınca acı hissettim dedim ki acıyor bu normal mi dedi işte normal fln halla basimdalar iki hemşireyle tabi kollarım da bağlı tansiyon aletleri fln sonra ben baya bı bağırdım bacağımı fln çekmeye çalışıyorm.doktor bu sefer bı bağırdı herkes toplandı resmen bacağımı tutular hep bı anda da narkoz veremiyor çünkü çocuk.cikicak artık çocuğu çıkartana kadar bayağı bı bağırdım sonra oğlumu gösterdiler öptüm oğlum gidince direk serumuma iki tane iğne yaptılar bu sefer narkoz verdiler havayla o da çok kötü kokuyordu ilk ışık sariydi karşımdaki tam bayıldığımi öyle anladm tekrar öğürme isteğiyle uyandm gözümü actm ışık beyaz olmuş karnımı herşeyi görüyorum karşıdan dikiyorlar tabi o acı tekrar başladı artk nezmn bitecek diye diye en sonunda bende bittm odaya geldm.bastirdilar baya rahimin yukarı çıkmis alırız dedi kum torbası koydular baya çektirdiler o yüzde korku şimdiden sardı beni