Nhrr Bluebey tamamdır sorayım doktora teşekkür ederim. Vajina kültürü de aldı belki de mantar var bilmiyorum.
iremhzl Nhrr ben, surekli +3 enfeksiyon cikiyo antibiyotik hic ise yaramadi sase de kullandim fitilde, gecmiyor sanirim bikere tutulunca anlam veremedim
Nhrr iremhzl bende de aynı antibiyotik niye yaramadı diye duyarlılık testi yaptı o da temiz çıktı bende anlamadım.
Nhrr babyoz inşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alalım 🤲🏻 bana da ilaçlar yapıyormuş gibi geliyo gebelikten önce hiç idrar yolu enfeksiyonu olmadım. İlk gebeliğimde de hiç olmadım. Bol su içmeye devam 😊
Bluebey Nhrr bende hic olmamistim yanma falanda yok sadeece cok sık idrara cikiyorum tahlil yapmasak anlamazdim bile🙄
Nhrr Bluebey ben çok su içiyorum idrara cikmami ona bagliyordum ama testler öyle demedi. Sağlıkla zamanında doğum zamanı bir gelseydi 🤲🏻
iremhzl Nhrr bana verdi aldim ama onerdi gibi oldu cunku 450liraya aldim normalde hicbiseu surmeyin diyolat ama guzel bisey ferahlatiyor
Nurakdas- Hazar-Hazal merhaba hangi antibiyotik kullandınız acaba bana doktorum Ornisid yazmış çok az bir enfeksiyon çıktı şaseyi kullandım şiödi bunu kullanacağım bebeğe zararı olmaz umarım
Busra6691 Nurakdas- Limonlu su icerek kolayca atlatabilirsiniz bir kaç gün icerisinde kalici olarak düzelir degerler.Doktorunuza gebeyseniz limonlu suyun zarari varmi diye sorun öyle için ben 2 defa şase kullandim gecmedi limonlu su icerek kisa surede atlattim tekrarlamadi.
Nhrr iremhzl vajina kültürü sonucu çıktı şimdi e.coli diye bakteri varmış damardan antibiyotik verecekler.
Nurakdas- Hazar-Hazal bana da 250 olanını yazmış bugün başladım bakalım fitili 1 kere kullandım ve bıraktım o mantar enfeksiyon içinmiş doktor az enfeksiyon dedi ben kadın doğum doktoruma da göstereceğim sonuçları pek emin olamadım