Sedanurrrk1 39+2 pazartesiye kadar doguramazsam suni alacağım büyük ihtimalle doğurma taktikleri verin lütfen artık dayanamıyorum 🥲
Gulguzeli11 Kubrakaraduman ayy gözünüzaydın, sizinle günümüz aynıydı, takip ediyordum sürekli, nasıl oldu süreç, benim daha yok🥲
Sedanurrrk1 Kubrakaraduman anaaaaammm yemin et nasıl mutlu oldum hayırlı olsun aşkım lütfen beni bilgilendir doğum sürecin nasıl geçti 🥳🥳 çok sevindim yaaaaa bi de ben doğurabilseydim keşke 🥲
Kubrakaraduman Gulguzeli11 çok teşekkür ederim Allah sizede nasip etsin inşallah benimde hiç beklemediğim anda oldu valla belli olmuyor böyle işler ❤️😂 yeni post açtım bak orda doğum hikayemi anlattım 😂
Sumeyye-Emre Semaoksz bende bunu sorucaktım doktorum hurma ye dedi ama kaç tane yiyeceğimi sormayı unuttum 😁 bu arada günlük 5 tane yedim bide maden suyu iç dedi günlük
Kubrakaraduman Sedanurrrk1 çok teşekkür ederim darısı sana inşallah doğurursun merak etme o kadar beklenmedik anda oldu ki hala şoktayım insan anlayamıyor🥰😂 yeni post oluşturdum bak orda doğum hikayemi anlattım 😂
Hszgn1 38 e girdik bugün. Hergün hurma yiyorum ananas yiyorum korunmasız ilişkiye giriyoruz (başından beri giriyoruz gerçi) bakalım ne zaman gelecek 🥹
Fany @incicicik nişan geldi doktor muayenede 4cm olmuşsun doğurursun sen dedi ama sancılarım düzene girmedi henüz muhtemelen suni ile desteklenerek doğacak gibi bakalım
Cglglr Of ben doğuramicam galiba ya. İyice stres oldum. 38+5 günlük hamileyim. 3 cm açılmam var ama ilerlemiyor ne yapsam yaramadı. Sancım da yok
Sedanurrrk1 Semaoksz bende gece 12 de tam 40 oluyorum hadi inşallah dua edin bana 🥲🥹 bütün egzersizleri yapıyorum son kez
Cglglr Semaoksz inşallah ya. Önemli olan sağlıklı gelmesi tabiki ama çok bunaldım beklemek yoruyor gerçekten