atesnzm Semaoksz kanala girdikten ne kadar sonra doğum oluyor 38 deyim bende 36 dan beri kanalda ama yalancı sancılarım bile yok
Semaoksz atesnzm benim 37. Haftamda nişanım geldi 1 prmak açılma olduğunu söyledi doktorum şuan 39+4 tık yok
arcmom Jfatmax benimde ishal durumu var gibi ve bel ağrısı cumartesi 40 haftayız. Dr gel ağrın olmazsa suni sancı veririz normal doğum için dedi ama burda herkes suni sancıya karşı 40 haftayı geçip bekleyenler de var kafam karıştı ( doktorum 40 haftayı geçsin istemiyor ) hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin. Sizi de tebrik ederim güzel günlerde büyütün bebeğinizi 🌸
Jfatmax arcmom suni sancı etrafımda alan var suni sancı alacağıma sezaryen olsaydım diyorlar çok acılı bir süreç bellide olmuyor açılma olucak mi olmicak mi zor yanı
Tosuncukannesi Semaoksz cinsel birliktelik,ahududu yaprağı çayı içine 4-5 tane karanfil at (karanfil sancı yapıyormuş),hurma,pilates topunun üstünde zıplama,küvet varsa küvete girmek 🤭
Bettbet2 Kızlar 39 +1 im . Gece 12 den beri düzensiz sancılarım var kahveriwngi akıntı geldi biraz beklemeli miyim acaba ilk gebelik
sedefyrs1101 Youtube da Activating Labor adlı egzersiz var onu yapın kızlar bikaç güne doğurursunuz 😃 Açıklığa da çok faydası oluyor 🙃
Frkubra Semaoksz Meryem Ana otunu deneyin onu çok söylüyorlar ilk hamileliğimde yaptım bir sancım acilmam olmuştu ama tabi sonra sezeryen oldum 🤣🤣
Tictack Cinsel birlikteligin doguma sebep oldugunu düşünmüyorum. Başından beri korunmasız ilişki oluyor, üstüste oldugu da oldu haftada 3 gün en az oluyor 38+4teyim bebek kanala bile inmedi. Bence geleceği varsa geliyor ilişkiyle ilgisi yok…