Melisi2 Semaoksz hurma ananas maydonoz merdiven inip çıkma cinsel ilişki göğüslerin uyarılması bunlar çok hızlı başlatıyor 🦋
Aylabebek1 Melisi2 Merdiveni yan çıkanlar gördüm videolarda. Bir de ikişer ikişer çıkıyorlar. Bizim apartmanın merdivenleri biraz yüksek ikişer çıkamıyorum ☺️ Normal inip çıkmak da işe yarar mı acaba. Siz nasıl yapıyorsunuz
babyakdagmom Kubrakaraduman dediğiniz gibi 2 günde bir ilişki bende deniyorum bu hafta ama iki kere oldu ikisinde de 10 dakikada bir düzenli ağrılarım oldu hatta 7 dakikaya kadar bile düştüğü oldu 4-5 dakikaya düşmesini beklerken kaybolup gitti 3-4 saat içinde 🤦🏻♀️😂
Kubrakaraduman Busraa_yldrm yalancı sancılarınız falanda mı olmuyor hiç? En son ne zamana kadar bekleyeceksiniz?
Fatiaahmed Bende 39 hafta. Hiç bir şey yok sancı ağrı nişan açılma))) bekliyorum acaba ne zaman gelir diye
Aysel58 Bol bol halay cekin 😂 ben ilk dogumumda henuz hic bisey yoktu ailecek toplanmistik orman evinde muzik falan acinca halaya bende dahil oldum ve aksamina sanci basladi suyum geldi 🤷♀️
Semaoksz Symdnz1 benim doktorumda öyle dedi suni sancıda almak istemiyorum tabi 41e kadar gelmezse mecbur.. hadi suni sancı alıp açılma olmaması da bir ihtimal dedi
Hamide_00 _mavii_ valla benim ki gelmiyordu sen gelmezsen ben getirtirim dedim isteyerek planlı yaptırdım 😂😂
Symdnz1 Semaoksz ben de açılma olmamasından korkuyorum. Hep vajinal doğum kafasındaydım. Ama şu an hiçbir belirtim yok. Moralim çok bozuk..
Gurescianne16 Semaoksz bende hurma yürüyüş ananas ne varsa yapıyorum ama hala hiçbir belirti yok pazartesi suni ile başlayacak doktor