Hanniballl Diloo54 benim 33 haftam ilk 31. Haftamda baglandi, 33te bagladilar dr haftaya yine baglat dedi sanirim artik her hafta baglayacaklar 😊
Zuleyha29 Diloo54 ben bugün gittim 32+4 günlük benim özel hastaneye gidiyorum nst ye baglamadı 3 hafta sonra gel nst ye direk baglanıp sonra muayene olucan dedi sanırım ultrasyonda herşey normalse baglamıyor
Hanniballl Diloo54 😂😄 evet hem sabirsizim hemde onun icin ensiseleniyorum bir terslik olmadan sağ salim doğsaydı bebişler 🤲🏻🌸
Diloo54 Hanniballl doğarlar inşallah allahın izniyle ❤️ cinsiyet neydi senin nasıl doğum düşünüyorsun
Hanniballl Diloo54 amin inşallah erkek bizimki sizin cinsiyet ne 🤗 normal istiyorum ama gidisat ne olur bilmiyorum cati durumu nasil olur bilmiyorum siz nasil istiyorsunuz dogumu?
Hanniballl Diloo54 Bu sene erkek senesi diyorlar zaten insallah gönlümüzce olur kolay rahat doğumlarımız olsunn 🤲🏻🌸 ismini ne düşündünüz bebisin 😊
58Vildan Benim 3. Hamileliğim ama unutmuşum Cuma günü randevum var 31+6 oluyorum Bel ağrılarım var kasığımda düzensiz sancılar nst bakarlar muhtemelen 😣
58Vildan Diloo54 hiç geçmiyor ya sizin de mi öyle bi pimpiriklendim yarın hastane çantasını hazırlamaya başlayayım yavaştan dedim
Hcr0606 Zuleyha29 bebişin kilosu nasıl söylemek istersenız tabı. Haftada kaç kılo alıyorlar dıye merak ediyorum
Hcr0606 Ben 28 haftalık iken gıttıgımde 32 den sonra artık nts baglanacaksın dedı haftaya salı 32 oluyorum. Doktordan doktora farkedıyor olabılır