Dryfrmzz25 evrem059 kabız pek yapmıyor yaparsada ben zeytinyağı ekledim mamasına doktor öyle demişti hiç sorun yaşamadık
evrem059 Dryfrmzz25 evet bende şaşırdım güzel kokmasına ve rengine burda bazıları kakasının da koktuğunu mamanın da koktuğunu söylemişti, ama bebeğim dünden beri severek içiyor🙏🏻😊
Mutlulukperi evrem059 evrem059 ben uzun süre içine 1 çay kaşığı kadar hakiki zeytinyağıda koyuyordum hiç bir sıkıntısı olmadı kabızlık anlamında. Zeytinyağı yenidoğan yoğun bakımlarında bebekler kilo alsın diyede veriliyormuş.
seymat98 evrem059 Evet veriliyor oğlum yoğun bakımdayken hemşireler istemişti bebek zeytinyağı. Mikro prematüre doğmuştu çok düşük miktarda gelişimine katkı sağlasın diye vereceğiz demişlerdi
Melek3675 evrem059 bende aldım gaz yaptı kaldı öyle iyi ki onunla devam etmedim pahalı sürekli alamazdım bebelacla devam ediyorum
evrem059 Melek3675 evet dün aldım 400 gr 500 tl ama ben mamayı 3 haftada bitiriyorum baya gidiyor yani , ne sevdiyse onu içsin zaten bize gaz kabız yapmadı 😊
evrem059 e_blue_sky_a ah tamam çok teşekkür ederim azalmaya başlayınca eczaneden söylerim o zaman, gerçi bana mama 3 hafta ya da 4 hafta gidiyor sürekli almadığım için var sanıyorum 😂