Mutlulukperi evrem059 hippten geçtim bende 3 aylıkken şuan 1 yaşında çok memnunum içinde kimyasal azlığı bakımından en iyisi diye biliyorum
evrem059 Mutlulukperi içeriği en zengin mamaymış dün aldım günde 2 kez veriyorum severek içiyor rengi hipp e göre daha beyaz
Mutlulukperi evrem059 kilo alımı yönündende hiç sıkıntı olmadı emzirme mama şeklinde gidiyorduk ilk başlar bir garip geldi tadı ama alıştı hemen renk farkını hatırlamıyorum
evrem059 Mutlulukperi evet bende mama meme şeklinde gidiyorum 2 kez mama veriyorum ama sevdi gibi mamayı
e_blue_sky_a evrem059 tabii ki en iyi mama. Ama bize kabızlık yaptı. Sadece mama idi 3bucuk aydan sonra sütüm iyice gitmişti. Doktor su önermişti baya kabız oldu. Su, da içmedi o yüzden sma Optipro bizim için en iyisi oldu
evrem059 e_blue_sky_a bizde 3 aylığız , bebeğim çok iştahlı olduğu için sütüm yetmiyor dünden beri severek içiyor, sma optipro önerdi doktor ama bulamayınca bunu deneyeyim dedim
evrem059 -Cansu- dünden beri kullanıyorum kokusu kötü değilmiş o kadar rengi de hipp e göre daha beyaz , kabızlık yapmadı bize dünden beri içti ama bakalım 😊
Mutlulukperi evrem059 evrem059 ben uzun süre içine 1 çay kaşığı kadar hakiki zeytinyağıda koyuyordum hiç bir sıkıntısı olmadı kabızlık anlamında. Zeytinyağı yenidoğan yoğun bakımlarında bebekler kilo alsın diyede veriliyormuş.
Dryfrmzz25 evrem059 kabız pek yapmıyor yaparsada ben zeytinyağı ekledim mamasına doktor öyle demişti hiç sorun yaşamadık
Dryfrmzz25 evrem059 smadan golden goata geçtim bebeğim iki aylıkken şimdi altı aylık olduk çok memnunuz kokusuda hiç öyle kötü değil tadıda süt gibi çok güzel yani bence deneyin kilo alımıda iyi oldu smada hiç alamadık
evrem059 Dryfrmzz25 evet bende şaşırdım güzel kokmasına ve rengine burda bazıları kakasının da koktuğunu mamanın da koktuğunu söylemişti, ama bebeğim dünden beri severek içiyor🙏🏻😊
seymat98 evrem059 Evet veriliyor oğlum yoğun bakımdayken hemşireler istemişti bebek zeytinyağı. Mikro prematüre doğmuştu çok düşük miktarda gelişimine katkı sağlasın diye vereceğiz demişlerdi
Melek3675 evrem059 bende aldım gaz yaptı kaldı öyle iyi ki onunla devam etmedim pahalı sürekli alamazdım bebelacla devam ediyorum
evrem059 Melek3675 evet dün aldım 400 gr 500 tl ama ben mamayı 3 haftada bitiriyorum baya gidiyor yani , ne sevdiyse onu içsin zaten bize gaz kabız yapmadı 😊