Ben yaptırmak niyetiyle gününde doktoruma gittim hatta hemsiresine kanımı bile aldırdım . Sonra doktorumun yanına girdiğimde , detaylıca konuşunca yaptirmaktan vazgeçtim . Eğer ikiliyi yaptirirsam ve bı rahatsizlik tespit edilirse herhangi bir müdahalede bulunabiliyor musunuz iyileşmesi adına diye sordum . Hayır amniyosentez yapıyoruz oda aynı sonucu dogrularsa gebeliği sonlandırabiliyoruz sadece dedi . O an düşündüm , eğer olası bir rahatsızlık gorulurse ben bebeğimi aldirabilir miyim? Kalbi atiyor , tüm organları oluşmuş durumda , hareket ediyor . Karnimda değilde yanımda olsaydı ve bir rahatsizligi çıksaydı canına kıyar mıydım ? Çok ağır anomaliler de o bebekler maalesef doğsa bile zaten çok yaşamıyor . Bazen bazı şeyler kaderdir ben buna inanıyorum. Hayatını sonlandırmaya karar veren ben olmamaliyim böyle birşey varsa bile diye düşünerek ikili testi iptal ettim .ikili sonuçları riskli gelseydi belki 9 ayımı ağlayarak üzülerek stres içinde geçirecektim. Sağlıklı gelmesi için duaciyim 🤗. Kimseye doğrusu budur yaptır veya yaptırma diyemeyiz o sebeple olası bı sorunda ne yaparim diye düşünerek karar vermek en doğrusu bence