bhtrolcay Semaen şuanda 70 normali 50 olması lazımmış aslında bir tık fazla dedi bende kaç aydır karbonhidrat tüketmiorum ona rağmen normale dönmedi
bhtrolcay Semaen şuanda 70 normali 50 olması lazımmış aslında bir tık fazla dedi bende kaç aydır karbonhidrat tüketmiorum ona rağmen normale dönmedi
bhtrolcay Semaen normal doğuma engel değil aslında ama erken doğumu tetikliyor çünkü karnınız büyüdükçe baskısı artıyor. Şuan iki hafta önde ultrasonda. İri bebeklerde de oluyormuş su fazlalılığı. Şekerinizi kontrol ediyormusunuz
Semaen bhtrolcay bu akşam başladım normal cıktı bebegim haftasıyla uyumlu sanırım beslenmemden kaynaklı oldu cok su icerim ekmek şeker de alırıya kactım bir ay öncesinde suyum iyiydi
iremcannn1907 Hllbsra su fazlalığından, hafta ileri olmasından doğum erken olmaz canım. Benim de aynı şekildeydi 41. Haftada doğum yaptım. 4 buçuk kilo doğdu. Muhtemelen kilolu olacak
bhtrolcay Semaen aynen çok dikkat edin kesinlikle ekmeği tam buğdaya çevirin şeker ihtiyacınızı bitane elma yiyerek alabilirsiniz yemeklerinizle yoğurt veya ayran tüketin enazından suyunuzda artış olmaz dengede kalıyor
Hllbsra @“iremcannn1907” benim ikinci doğumum olacak,ilki sezeryandı , doktorum 37 de alırım dedi, önden gitmesi endişelendiriyor karnım çok şişti bazen hareketlerini hissedemiyorum su fazlalığından mı bilmiyorum ama inşallah sıkıntısız atlatırım
Hllbsra @“bhtrolcay” demekki evet tek ben değilmişim çünkü yoktu öncesinde bugünkü kontrolde çıktı haftaya tekrar gidecem bakalım ne diyecek, ben bu hafta dikkat edecem yediklerime ne kadar etkili olacak bakalım
seymat98 Benimde suyum normal, şeker ölçümlerim sınırların altında çıkıyor ama bebek önceki kontrolünde haftasıyla uyumluyken 3 hafta sonraki yani dünkü kontrolümde 2 hafta önden gitmeye başlamış. Ama son 10 gündür avokado ve muz çok yemiştim belki o kilo aldırmıştır diye düşünüyorum ama dünden beri canımı çok sıktı bu ileriden gitme mevzusu. Muz benim şekerimi yükseltmiyor ama bugün şeyi farkettim bulgur yükseltiyor. Pirinç pilavı makarna falan zaten yemiyorum ama bulgurlu bir şey yedim mi yükseliyor
seymat98 Şeyi sormak istiyorum hazır bu ileriden gitme şekeri sınırda olan anneler varken doğumdan sonra bebeği etkiledi mi şeker? Çok korkuyorum gebelik şekeri etkileyecek diye yediklerime %90-95 dikkat ediyorum hiç kaçamak yapmiyorum diyemem ama dünkü kontrolden sonra asla yani az kaldı zaten doğuma 32+5 olduk
Semaen bhtrolcay evet başlayalı iki gün oldu diyetisyene gittim zaten iki günde bir kilo vermişim bile inş azalır
1prenses1prensannesi__ Hllbsra benimde öyle şuan suyum fazla ve bebeğim bir buçuk hafta önde ama şuan 38+0 haftalık gebeyim erken doğum bekleniyor denildi doğurmadm daha 🌸
1prenses1prensannesi__ Semaen bilmiyorum doktorum olması gerektiğinden fazla dedi buğday ekmeği kek pasta şekerli yiyecekler içeceklere dikkat etmemi söyledi ona göre biraz düzeldi kepekli ekmek kullanıyorum tuzlu tatlı paketli yiyecekleri tamamen bıraktım