Hllbsra Kızlar merhaba bugün doktor kontrolüm vardı, 31+4 haftalık iken bebeğim ultrasonda 34 haftalık çıktı suyum da fazlaymış, bugün nst ye girdim kalp atışı normal dedi doktorum. Size sorum şu bebek önden gidiyor su fazla diye doğum erken olur mu
Semaen Hllbsra benimde suyum fazlaymış 34 haftalık diyete başladım bide evde seker ölccekmişim ama bebegimin kilosu normal size ne dedi doktorunuz sekeriniz mi var
Seros3535 Hllbsra Merhaba benim de suyum fazla ve bebek haftasına göre önden gidiyormuş kesinlikle karbonhidrat lı gıdaları ve tatlıları yasak etti doktorum bana buna uyarsan 1 hafta içinde su seviyesi düzelir dedi
bhtrolcay Hllbsra benim 26.haftamdan beri suyum fazla 2 aydan fazlada diyet yapıorum.. şekerim olmamasına rağmen düzelmedi şuan 36.haftamdayım iri bebeklerde olabiliyor dedi doktorum
Hllbsra @“Semaen” şeker yüklemesi yapıldı sınırda denildi yani şekerin yok dedi ama ben dikkat ediyordum yediklerime. Bu zamana kadar böyle bir şey yoktu şimdi çıkması tedirgin etti beni
Hllbsra @“Semaen” bende kendim ölçüp bakayım bir kaç gün nasıl çıkacak, haftasına göre önden gidiyor iri bebek olacak dedi
Karamazov Semaen ben 22. Haftada detaylıya gittim üst sınır 20 dedi benim de tam 20 çıktı. Ama Amerika üst sınırı 23 diyor sen karbonhidratı azalt dedi. Şimdi 24. Haftadayım. 2 haftam zehir oldu diyebilirim
Semaen Karamazov ben cok anlayamadım raporda 83 mm yazıyor benim cok mu fazla ozaman sizin 20 lerde fazla dendiyse iyice korktum suan
Hllbsra @“Seros3535” bu hafta dikkat edeceğim bakalım ne kadar etkili olacak, haftaya tekrar kontrole gidecem o zaman belli olacak ne kadar etkili olmuş anlarım
Seros3535 Hllbsra İnşallah düzelir benimde cuma günü kontrolüm var bakalım doktor ne dicek baya endişelendim bende 🙏
Hllbsra @“Semaen” hayır demedi ama ben dikkat ediyordum sadece bu hafta çok kaçırdım sanırım ondan etkiledi
DryStr @Hllbsra merhaba bende 27 haftalığım bi kaç gün önce dr gittim suyum fazlalaşmış dedi banada karbonhidrat şekeri aşırı tuzlu şeyleri yeme dedi ay sonu tekrar gideceğim bakalım ne diyecek