Qwert2211 Kmeric Benımde adete 3 gün kaldı bende rahim filmi çekildim . Bende korunmadım aynı endişeyi bende yaşıyorum bi yerden çok istiyorum pozitif görmek ama bi yerden de acaba diyorum korunsamıydık. Çünkü 2 yıl önce rahim filmi çekildim korunmadım o ay hamile kaldım ama boş gebelik oldu malesef kürtaj oldum
Nedime82 Qwert2211 bende çekilmiştim ama o ay korunma vermişti doktor gebe kalırsan sağlıklı olmaz demişti.
Qwert2211 Nedime82 ben sordum ama gerek yok dedi bana . Ben bide prof. gidiyorum boş gebelik yaşadığımdan beri. Ona güvendim açıkçası ama bilmiyorum nasip
Kubraylvc İkinci kızımda rahil filmi çekildiğim ay hamile kaldım bu 3.bebeğime de çekildiğim ay aynı şekilde hamile kaldım
Qwert2211 Kubraylvc benım uygulamaya göre yarın regl günüm sabah test yapacağım ınsallah senın gibi pozitifi görürüm. Bende bu ay rahim filmi çekildim
plajterligi Kmeric bende bu ay çekildim hatta beş gün oldu, doktorum korunma vermedi ilk 3 ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek dedi. 2 yaşında oğlum var 1 sene önce zorunlu kürtajım vardı şu an ilk defa denemeye başladık bakalım bu ay ne olacak
Annelikmghb Kmeric ben rahim filmi sonrasi gebe kalmistim 3 gun gecikince testle ogrendim beklemeyin test yapın bence insallah gönlünce olur.35. Haftadayiz radyosyona hamile girmiyorsunuz sonrasinda gebe kalıyorsunuz zaten. Guzel haberlerini bekliyorum tatlım.
Kmeric Annelikmghb testim pozitif kan verdim kandada çıktı bu cumartesi randevum var hayırlısıyla görürüm inşallah yavrumu
Annelikmghb Kmeric tebrik ederim insallah cok guzel bir gebelik gecirirsin saglikla kavusursun yavruna 🤰🫶