Hshaujaja Adensah korkum yok hiç Sevinç var hamilelikten kurtulma sevinci🙏 oğlumu çok merak ediyordum 20 li haftalarımda şimdi merak da yok sanki yüzü gözümün önündeymiş gibi.
Yenianne6161 Zuluss nasıl ya? Başka hastaneye gitseydiniz ya bisey olursa çocuğa nasıl bir vebal aliyorlar
Zuluss Yenianne6161 bilmiyorumki 1 hafta sonra gel kontrole deddi gitmicem devlete gidicem birde bir suratsızlar hiç sorma
Zuluss Yenianne6161 bakayım ağrım olursa gideyim ultrasonada altdan bakmada bir kere oldu zaten 🤷♀️insan bir bakardı ultrasonda dimi
Adensah Hshaujaja canım bol bol yürü eğer ki sezeryan olacaksın kesinlik le bak ama kesinlikle hoşaf yaptır birde ilaçlarını asla aksatma heleki ağrı kesicini ☺️🫶🏽
Hshaujaja Adensah pelvis kemiklerim kırılmış gibi sesler geliyor içimi parçalıyor sertliği ama nst gram sancı yok
Adensah Hshaujaja canım banada nerdeyse öyle dedi ama o şekilde tam çıkmıyor canım ödemi gidiyor birde şişkinliği falan
Hshaujaja Adensah artık nasıl ne kiloda çıktığı önemli değil çok sıkıldım beklemekten canım çok yanıyor
Frkubra Zuluss bence bı acile gidin tedbir sizden takdir Allah’tan benimde 33 haftadan beri yalancı sansilarim var ama dün gece sabaha kadar adet ağrıları çektim şuan 35+1 im akşama kadar geçmezse bende goeunecem ama sizin bahsettiğiniz Nisan olabilir