FKRKS29 Gzmmgzmm arada sırada nadir böyle kasik agrisi falan oluyo ama sağ kasıgıma baskı oluyo değişik anlayamiyom 🤷♀️ bakalım heycanla bekliyoz😍
Uzgnsrt Birmi var mı bir belirti 37yi bitiriyorum bel ağrısı yalancı kasılmalar falan var sizde neler var ?
Nurbanusancak 37+5’ten selamlar, 35. Haftadan beri yalancı sancılarım var ama gelen giden yok🥰🥲 Beklemedeyim her gün😅
Sumeyye-Emre Gzmmgzmm Nurbanusancak bendede aynı ama bizimki baya çikmak istiyo baskı yapıyo aşağıya sizde de öylemi 🥲
FKRKS29 Gzmmgzmm amin insAllah🥰 ben oturunca sıkıntı yok ama az hareket edeyim yürüyeyim falan hemen karnım fln az az agriyo böyle çocuk alttan baskı yapiyo gibi🫣😀
Gzmmgzmm FKRKS29 kucucuk☺️☺️gelmeye calışıyor annesi :)) hayırla kurtul ınsallah ben sezeryan bekliyorum 39 haftada
FKRKS29 Gzmmgzmm Yaa sağlıkla alın insAllah kucaginza 🥰😍 ayy insAllah bizde bekliyoz bakalim bi an önce sağlık ile hayır ile doğsalar😍
Sumeyye-Emre Birmi ben varım 👋 günler çok zor geçiyo hiç uyuyamıyorum mide yanmasından dolayı boğazima kadar yanıyo ve yara oldu boğazim 🥹 haftaya Perşembe kontrolüm var bakalım sancım açılmam olursa direk alabilirler doğuma hafif hafif sancılarda basladi zaten
Nurbanusancak Sumeyye-Emre evet öyleydi akşam sancıyla geldim hastaneye kanal girişim çok dar olduğu için bebek gelemiyormuş acil sezaryene alınıyorum🥲
Gzmmgzmm Sumeyye-Emre evet baskı ben de hıssedıyorum bazen bıcak saplanıyor gibi de oluyor çok sık idrara cıkarıyor ordakı hareketleri