Ecem54 İkinci gebeliğim bir kızım var 18 haftalık hamileyim dün doktora gittiğimde bacak arasını boş gördü kız dedi sonradan değişir mi devlette doktordu ve makinesi kötü görüntü veriyor bir kız bir erkek olsunlar istemiştim ama nasip ❤️
Elis27 Ecem54 bundan emin olmak için özele gidebilirsiniz makinesi çok kötü ise kesin dediyse değişmez ama ultrason cihazının iyi olmadığını düşünüyorsanız bence farklı Dr gidin size gösterdi mi bacak arasını veya ultrason verdimi
gezentianne Ecem54 Daha erken hafta olsa yanılabilir ya da erkek olsa kordonı görmüş olabilirdi ama bacak arası boşsa boştur ya🙈 Benim de bir oglum var ikinci kız olsun isterim dün 11′de benim ısrarımla tahminde bulundu doktor imtina etti yanılabilirim diye ama erkek gibi çıkıntı var dedi🙈 14-15 haftada net görürüz dedi. Sizin 18 hafta net görünür diye düşünüyorum
Aslaninannesi_ Ecem54 10.haftanın sonunda doktor bacak arasını gösterdi erkek dedi nasıl çok erken değil mi dedim yooo cinsiyet zaten 8.haftada oluşuyor dedi ve gerçekten de öyle 24.haftaya giricez değişmedi zaten fetal yaptırmıştım 12.haftada ordada erkek çıktı . Haftan çok ileri bacak arası boşsa dolmaz canım
Wolf13 Bende 1.saat sonra gideceğim cinsiyet için 16 haftalik olduk 😚 inşallah öğreniriz.. değişen oluyor hep diyolar devletteki cihazlar da 100 de 100 demesiyde siz yine detayliyi bekleyin, 16 dan sonra genelde yanılma payı pek olmuyor.. görüntü verdimi ?
Elis27 Wolf13 sizin ilk çocuğunuz mu ? Cinsiyet için en uygun hafta 15 ve sonrası deniliyor zaten öncesinde yanılma payı yüksek olabiliyormuş bide kendiniz için cinsiyet tahmininiz nedir okumuştum yorumlarda
Ecem54 Wolf13 evet değişen oluyor hep görüyordum burdan detaylıya bir hafta sonra gideceğim inşallah bende en kesin detaylı olur diyorum detaylıya da özele gidiyorum hep orda kesin belli oluyor ama bacak arası boş görmüşse sonradan dolmaz diye düşünüyorum bir yandan da 😂
Ecem54 Elis27 önceki gittiğimde %80 kız diyorum detaylıda gene sor dedi bi hafta sonra gittiğimde bacak arasını gördü bana da gösterdi evet boş kız dedi fotoğraf verdi canı öama bacak arasını vermedi yandan görüntüsü var 🌸
Ecem54 gezentianne allah gönlünüzdekine göre versin detaylıda net oluyor 11 de çok erken bir hafta hep değişti benim o haftalardaki tahminler kızıma kız kardeş istiyordum zaten birbirlerine yoldaş olurlar ama insan ikisini de tadayım istiyor öyle değil mi 🥰
gezentianne Ecem54 Evet ben oglumda erkek istemiştim erkek çocukları cok seviyorum. Ama insan şimdi başka olsun istiyor benim oğlum var zaten başkasına oğlum demek tuhaf gelecek😂😂Erkek çıksa da üzülmem ama nasıl desem havalara da uçmam yani😜Bu arada fetal dna yaptırdım 10 güne netleşir benim cinsiyet
Ecem54 gezentianne ikisi de aynı cinsiyetten olsa da iyi anlaşırlar umarım sizin için de hayırlısı neyse o olsun kızım beni hiç zorlamadı benekliğinden beri gaz olmadı geceleri uyurdu inşallah ikincisi de öyle olur 😅 sizden haber bekliyorum o zaman fetalde kesin net olur bidaha aklınıza takılmaz en en iyisi 😊
gezentianne Ecem54 Benim oglum cok hareketli ama gerçekten akıllı ve uyku konusunda bir sprun yaşamadık ben de hep ikinci inşallah ona benzer uyur diyorum😅🙏
Ecem54 Aslaninannesi_ bana da 12. Haftada erkek demişti izmitte gittiğim doktor sonrasında kız denildi o yüzden şaşırıyorum bende zaten 👀
Aslaninannesi_ Ecem54 ya zaten % 80 kız yok % 70 erkek diyorsa kaç ordan cinsiyetin oranı mı olur ya kızdır ya erkek 😀 ben o kadar değişir gözüyle bakıyordum ki diyorum çok erken değişir mi 😀 doktor diyor cinsiyet niye değişsin sonra ultrasonu renkli yaptı pipisinin altındaki top şeklindeki yumurtalıkları gösterdi ben heee tamam o zaman dedim
Ecem54 Anneyimmmben evet kız anası olmak dünyada cenneti yaşamak mı diyelim 😂 ikisi büyüyüp oynayacakları günü sabırsızlıkla bekliyorum ama her iki cinsiyetten de lazım her eve ya 😂😅
Ecem54 Aslaninannesi_ bende öyle yüzde veren doktorları çok doğru bulmuyorum ama doğru da olabilir bak bu da 16. Haftada verildi 4 boyutlu alttaki iki noktayı testise benzettik yanyana başka ne olabilir böyle 😂 burdakiler de hep erkek demişti ama bakalım 🤔
Aslaninannesi_ Ecem54 kız madem 4 boyutluya soktu seni niye attan bakmadı bak böyle bir görüntü vermesi lazımdı