Behiye_demir BenimBalBidigim heyecan da var da ağlamak geliyor içimden kızlarımı seviyorum kokluyorum şuan 🫠
BenimBalBidigim Behiye_demir Ben akşam biraz ağladım da geri dedim güçlü durmalıyım moral önemli 🤭🙏🏻🩷 Hemen birkaç saatlik bişey yaa Boş beşiğe bakıyordum kaç gündür artık gelsin bebiş🤭 Kızların mı var maşallah kaderleri güzel olsun Rabbim bağışlasın inşallah ya🤲🏻🥰🩷🌸🙏🏻
BenimBalBidigim Behiye_demir Oy canım benim yaa .. Belki de heyecandan falandır benimde belime ağrı gelip gelip duruyor İnanıyorum atlatıcaZ Rabbimin izniyle 🤲🏻🩷😇
BenimBalBidigim Mrv-0715 Maşallah ya🩷🌸 sağlıkla gelsin annesi İnşallah en güzel şekilde atlatıp burda tekrar konuşuruz güzel güzel hikayelerimizi anlatırız Bebeklerimizi koklicaz bugün çok şükür 🤲🏻🥰🐣Rabbim isteyen herkese ama herkese nasip etsin inşallah..
Nurbanusancak Mrv-0715 benimde bugün doğumum var ama acil sezaryen🥲🥰 çok heyecanlıyım allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤍
BenimBalBidigim Symdnz1 Yaa çok teşekkür 🩷 Allah razı olsun 🤲🏻🥹 Yaa en güzeli de bebeğe kavuştuğum o an🫂🥰
BenimBalBidigim Nurbanusancak Amin amin canım benim🫶🏻🫂🤲🏻🫶🏻🩷 Hadi güzel haberler verelim inşallah bugün 🤲🏻🌸🩷🥰