Beriliko Bugün 36+1 olduk kontroldeydik 3150 gram 50 cmiz bende 9 kilo aldım toplam 2.kızım olucak kısmetse sizde durumlar nedir☺️
Senveben Beriliko biz bugün 36+0 olduk en son geçen haftasonu kontrole gittik kilomuz 2800 boyumuz 47 cm olmuş beni sorarsanız 17 kilo aldım 😢😢😢
Akca 36 hafta deilim ama 33+2 yim zamn su gibi gciyor benimde 4 yasinda oglum var kizima hamileyim yarina gidicem bakalm kac kilo olmus en son 2 kilo idi masallahi var
CansuuAyy Benim de 36+5 bu hafta zor geçiyor çok fazla sırt bel ağrım birde hafif kasık ağrım var korkuyorum🙄
Merry44 Minnos53 yok o 2500 olmussss kendimi yarim Dünya gibi hissediyorum. Gören taniyamiyor benim morel yerlerde birde demiyorlar mi asil simdiden sonra kilo alacaksin , daha nereme alayim 😓😓
Deletedmom342 Bende 35+3 🙋♀️🙋♀️ Şimdiye kadar 6 kilo aldımm sağlığımız da iyi çok şükür bi sıkıntımız yok sadece bu aralar fazla kasılmalarımız oluyor 😊
Minnos53 Merry44 aldıysak veririz Canım 💃 benide gören arkadaşlarım tanımıyor kimileri çok yakıştırıyor kimileri burnunla alay ediyor ama hiç biri bebeğimden daha önemli değil 😇
Cans50 Ben 36+2 yarın kontorlüm var geçen hafta 2800dü bebeğim bu hafta kaç oldu bilmiyorum.Bundan sonra haftada 1 gel dedi doktor.Sizde öyle mı?Haftada 1 mı gidiyorsunuz sanki çok sık ultrasona giriyorum
Mrverh Cans50 bende 2 hafta da birdi artık hafta da geleceksin dedi doktor zaman yaklaştıkça kontroller sıklaşıyormuş
kubraer Cans50 benim doktorumda oyle canim. 30dan sonra 2 haftada bir cagirdi 36 dan sonra her hafta gormek istiyor