Ebru_ebru Htcrmzn16 ultrasyon görüntünüz var mı ? Atarsanız merak ettim benim 10 haftaıkken var. Bende anlamadım doktor geç randevu verdi sorduğumda normal denildi 10 haftalıkken gittim şimdi 17-18 olduğunda gideceğim 🤷♀️
Htcrmzn16 Ebru_ebru tqbi var atayım size bende bir daha kine 17 haftalık ken gideceğim 2 li testi yaptır dim 3 lu yu yaptırmayı düşünmüyorum ben
Htcrmzn16 Ebru_ebru down sendromu varmı yokmu diye ense kalınlığı ölçümü oldu kan verdim kandan da kromozom lara bakıldı kalıtsal hastalık varmı diye 2 lide öncelik bebekte ki down sendromu varmı yokmu olması kısacası
Htcrmzn16 Ebru_ebru 2 liden pek bir farkı yk bana göre tercih meselesi ama ben renkli ultrasonu yaptıracagim bir sonraki tarama testim o olcak nasp olursa 😊
Ebru_ebru Htcrmzn16 az çok Türkiye de hastanede çalıştığımdan biliyordum sistemi ama yurtdışında anlamadım işin açıkçası 😂😂
Ebru_ebru Htcrmzn16 yani burada özel devlet yok bayan doktoruna gidiyorum kliniği var ama doğum büyük hastanede yapılıyor
Htcrmzn16 Ebru_ebru yurt dışıni bende hiç bilmiyorum vallahi 😅 pozitif olun iyi düşünün güzel şeyler düşünün herşey çok güzel olcak Allah’ın izniyle 😍😍🥹 ben bursadayim özele gidiyorum