Htcrmzn16 Benim 12 ci hafta ya Kadar sabah akşam ogurmem oldu artık bikmistim ogurmekten boğazlarım tahriş olmuş tu artık kanamislardi bile tahrislikten 😭
1Anneadayiiii Htcrmzn16 12+3 haftalığım şimdiye kadar hiç kusma olmadı midem çok bulanıyodu ama boş öğürme de 3 defa anca Olmuştur
Ebru_ebru Htcrmzn16 benim kusma oluyordu bir şey yemediğim için mide boş bu defa öğürme oluyor su gelene kadar ölüyorum dediğiniz gibi boğazımdan kan geliyor zorluyorum diye su da içemiyorum 🤦🏼♀️
Htcrmzn16 AnayimBenAna_ oda yok hafif Sarı su tamam bitti 🥹 o sarı şu gelene kadar canım çıkıyor du korkuyor dum artık kan gorcem diye
rumisam Htcrmzn16 benimde öyle oluyordu safra suyu çıkara çıkara bı hal olmuştum Allah yardımcın olsun
Htcrmzn16 Ebru_ebru aynı bende öyle oldum çok kötü korktum da doktor ogurmek ten oluyordur dedi tahriş ten ilk gebeliğim baya korkmuş tum
Ebru_ebru Htcrmzn16 10 haftalıkken gitmiştim belli değil dedi doktor randevum 12.ayda o yüzden bilmiyorum ama uygulamada cevap verenler erkek dedi şuan bilmiyorum sizin belli mi cinsiyetiniz ?
Htcrmzn16 Ebru_ebru 1 hafta önce gittim bende 12 haftalık ken doktor hanım erkek demiyelim de şimdilik erkeğe benziyor diyelim dedi 😅😁☺️
Ebru_ebru Htcrmzn16 ultrasyon görüntünüz var mı ? Atarsanız merak ettim benim 10 haftaıkken var. Bende anlamadım doktor geç randevu verdi sorduğumda normal denildi 10 haftalıkken gittim şimdi 17-18 olduğunda gideceğim 🤷♀️