Snmkarakuzu Ben 1.5 sene önce yaptım sezaryen konusunda iyiydiler bana denk gelen doktor gayet anlayışlıydı zaten istediğiniz bir doktor yapmıyor nöbetçi kimse o yapıyor doğumunuzu sondayı anestezi almadan önce takmışlardı bana o şekilde
seymat98 Snmkarakuzu biliyorum nöbetçi doktorun yapacağını. Peki sonda takma nasıl bir his acıyor mu? Ameliyattan sonra bastirdilar mi
Seymakk Snmkarakuzu Hayırlı akşamlar, sezeryana da mi nöbetçi doktor girdi acaba ? Sezeryani takipli doktor yapmıyor mu ?
Snmkarakuzu seymat98 benim canım biraz tatlıdır açıkçası acıdı çünkü normal hemşire takmadı önce stajyer hemşire denedi ama yapamadı o yüzden daha çok canım yandı sonradan normal hemşire taktı bastırma hem özelde hem devlette var vajinanızdan da pisliği temizliyorlar bu şekilde
seymat98 Snmkarakuzu İşte stajyerlerinde öğrenmesi gerekiyor onlar açısından bakınca doğru ama hasta içinde zor bir durum oluyor 😒 Benimde damarlarım çok sıkıntılı çok zor bulunuyor benim korkum da kan alma 🤭
Snmkarakuzu seymat98 inanır mısınız tam tamına 8 kişi damar bulamadı benden ameliyata girmeden önce 😂😂 peki siz hangi doktora gidiyorsunuz
seymat98 Snmkarakuzu Ah bu damarlar yüzünden önceki hamileliğimde neler çektim neler.. 6 gün hastanede yattım çıktıktan sonra fobi oluştu resmen 😒 Özelde Sedat Umur’un kliniğinde çalışan perinatolog var Sebiha Özdemir Özkan ona gidiyorum. Eğitim araştırmada Merve Baştan takipliyim 😊
seymat98 Seymakk Ben onu geçtiğimiz salı sordum doktora ki perinatolojide doktorun kendisi muayeneleri yapıyor ama ameliyata girmiyorum dedi. Planlı tarih verdiğinizde de mi dedim evet o an kim nöbetçiyse o giriyor ben ekstra bir durum olursa o zaman giriyorum dedi
Snmkarakuzu seymat98 benimde 3.gebeliğim şuanda Günay dumana gidiyorum 2.sinde Burak hazineye gitmiştim ilkinde de sultan Canan devlette
aysenur_5461 seymat98 ee o girmiyorsa niye bizi takip ediyor o zaman arada ona gorunelim kadin dogum doktoru da baska birine gorunelim en azindan baska doktiorlari da tanimis olurduk. En azindan sabahtan aksama kadar oralarda beklemeyiz
seymat98 aysenur_5461 Bana söylenen o bence de çok saçma bir uygulama. Hele perinatolojiye giden hamileler için.. Başından beri benim durumumu bilen doktor yerine nöbetçi olanın girmesi kadar saçma bir şey yok 🥴🥴
aysenur_5461 seymat98 kesinlikle o zaman ben baska ilceden geliyorum orda dogum yapmak istiyorum ama bu yuzden yapamiyorum orasida yaptirsin madem. Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ama perinatoloji doktoruna da kimseyi dusurmesin. 15 gunde bir beklemek cok skti
seymat98 aysenur_5461 Benimde artık 2 haftada bire düştü kontrollerim bir yandan evet hamilelik güzel bir his ama hem özel hem devlette sürekli hastanede olmaktan psikolojik olarak yoruldum. Yine de sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşalım yavrularımıza inşallah. Daha öncesinde aylarca yoğun bakım sürecimiz olmuştu şikayetçi değilim yorgunluk git gel hepsi geçici şeyler 😊🌸