Meltemm21 Kubrakaraduman ben günde en az 5000-6000 adım atmaya çalışıyorum bazen hiç çıkmıyorum bazen çıkıncada 12000 adım atıyorum
Kubrakaraduman Meltemm21 ya ben 5000 atabiliyorum yürüyüşe çıktığımda daha sonra bacaklarım ağrımaya başlıyor
kelebekk07 Kubrakaraduman beni nstye geçen hafta bağladı ama hiç bişey çıkmadı çatı muayenesini kimi doktor yapıyor ilk diyo kimi ebe kafam karıştı ilk hamileliğim korkuyorum ister istemez
bsra16 Kubrakaraduman ya benim geçen hafta sancı falanda çıkmadı 🤦🏻♀️ sanki gelmicek öyle bi his 😂😂 sabırsızlanıyorum git gide 😅
nisanela Kubrakaraduman 36+5 ama her an olucak gibi korku var içimde bide eşimle tekiz ailemiz uzak daha bi tedirginim 🥲🥲🥲🥲
Kubrakaraduman nisanela Allah hayırlı güzel doğum nasip etsin İnşallah önemli olan o vaktinde sağlıkla gelsin😊🙏🏻
ezooezz Kubrakaraduman hiçbir şey yapmadım. Korunmasız ilişkiye başlayacaktık ama erken geldi oğlum 😅
bsra16 Kubrakaraduman Olabilir valla gerçekten istediği zaman gelsin amannn dediğimizde gelirler kesin 😂😂
Aylabebek1 Ayten_42 Benim çatı muayenesinde koltukta galiba çatal da deniyor spekulum ve vajinal propla bakıldı. Açıklığa da sedyede elle bakıldı
BursaMed93 ezooezz bebeğiniz yoğun bakımda kaldı mı ? Prematüre doğum olarak geçmedi değil mi ? Ben de 37+6 da doğuma gireceğim.
Busra6691 Kubrakaraduman Kizimi 39+1 de kucagima aldim simdi ikinciye gebeyim hayirli zamanda sağ salim kavusuruz insallah.