Kubrakaraduman Ben 39+2 oluyorum yarın hala bekliyorum birbirimize cesaret verme postu olsun buda 🥲🫶🏻
bsra16 Kubrakaraduman ya aynıyız bizde 39 + 2 olucaz yarın 🤦🏻♀️ ama sancı kasılma hiç bişey yok sadece çok toplanıyo ve aşağıya baskı yapıyo ilk bebiş olunca anlayamıyorum da 😅😅 sizin var mı her hangi bi belirti ?
nisanela Kubrakaraduman 36+5 ama her an olucak gibi korku var içimde bide eşimle tekiz ailemiz uzak daha bi tedirginim 🥲🥲🥲🥲
Kubrakaraduman bsra16 benimde ara ara kasıklarımda ağrı oluyor anlık onun dışında dediğiniz gibi toplanma oluyo ve aşağıya baskı yapıyo bugün kontrole gittim kanalda değil bebek hala nst de sancı çıkıyor bide 😂😂
Meltemm21 Kubrakaraduman bugün biraz fazla yürüdüm eve geldiğimde nişanım gelmişti ara ara kasıklarımda kramp gibi sancı giriyor yarın kontrol günümüz en son kontrole gittiğimde çatı muayenesi oldum bebek kanala inmişti ama açılma yoktu umarım açılmam olmuştur ve yarın sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım
Kubrakaraduman kelebekk07 normaldir artık bu haftalarda 38-39 larda nefes kesiyo o kadar toplanıyo ki
bsra16 Kubrakaraduman ya benim geçen hafta sancı falanda çıkmadı 🤦🏻♀️ sanki gelmicek öyle bi his 😂😂 sabırsızlanıyorum git gide 😅
Kubrakaraduman Meltemm21 ne kadar yürüyorsunuz? Bende geçen hafta çatı muayenesi olmuştum açılma yoktu kanala da inmemiş bebek İnşallah güzel haberler alırsınız yarın haber verir misiniz ben merak ederim şimdi 😂😊
Tictack Bizde 38+2 haftalıgız benimde kasıklarımda ara ara agrı oluuor kanaldada degil bebek henüz inş kanala girer :( sizin sancımız kaç cikiyor nts de
Meltemm21 Kubrakaraduman ben günde en az 5000-6000 adım atmaya çalışıyorum bazen hiç çıkmıyorum bazen çıkıncada 12000 adım atıyorum
Kubrakaraduman kelebekk07 benim ebe yaptı sancım çıktığı için açılma var mı diye bakmak için yaptılar
kelebekk07 Kubrakaraduman beni nstye geçen hafta bağladı ama hiç bişey çıkmadı çatı muayenesini kimi doktor yapıyor ilk diyo kimi ebe kafam karıştı ilk hamileliğim korkuyorum ister istemez