Rumeysaeliz Kızlar sizin yiyip bebeğim bunu yedim kilo aldı dediğiniz yediğiniz ürünleri yazar mısınız 💞
Busralbyrk Rumeysaeliz ne yerseniz yiyin bebek alabildiği kadarını alıyor bebeğe kilo aldıran yiyecek yok yani doktorlar böyle söylüyor benim yediklerimi kimse yememiştir ama kilolu değil 😅
Eceninanne Busralbyrk bende aynı fıkırdeyım. Doktorum da muz kasar peyniri onerdı ama sanmiyrm o kadar etkisi olacağını. Bebegın kilosu genetik. Dediğiniz gıbı ne tuketırsek tuketelım alacağını alir o .
Ebo61 Busralbyrk kesinlikle katılıyorum. Biz de aynıyız. Bence her bebeğin doğacağı belli bir kilo var biz sadece onu koruyabiliyoruz beslenmeyle. Yoksa bebek fazladan kilo almıyor 😀
Merve-metin Rumeysaeliz muz ceviz badem süt yoğurt kefir kaşar peyniri kabak çekirdeği ve yumurta benim bildiklerim bunlar yumurta hariç hepsini gün içinde ara öğün olarak veya kahvaltıda tüketmeye dikkat ediyorum
atesnzm Rumeysaeliz Haftada bir balık Her gün süt yumurta yoğurt peynir Bebeğim haftasına göre 3 hafta önde 3600 kilo 53 cm boyu var tabi genetikte etkiliyor illaki
bb-belkis atesnzm ohh maşallah ben balık hiç yiyemiyorum, sevmiyorum keşke yiyebilsem. Her sabah yımurtamı, peynirimi, avakadomu eskiltmem 27 haftada 37,5 1,300 gram idi. Şuan 29. haftamdaym büyüdüğünü hissediyorum ☺️ siz kaçıncı haftanızdasınız
semi29_ Rumeysaeliz muz çiğ badem ceviz kaşar peyniri özellikle muzu süt ile tüketiyorum içine de bal koyuyorum
Yeniannelerburda Rumeysaeliz Kaşar , muz , ceviz , tahin pekmez, kefir , kabak çekirdeği hergun yedim 38. Haftada 3900 doğdu oğlum 😍
Happy-melek1997 Rumeysaeliz valla ben canım ne isterse yiyorum ama özel olarak yani önem verdiğim yumurta kaşar peyniri ve süt ürünleri bu aralardan da muz yiyiyorum sevmem normalde vitamin olsun diye yemeye başladım onun dışında hiç canımın istemediği sevmediğim şeyleri yemedim bebeğimde 2 hafta önde gidiyor 30+6 da 2 kiloydu maşallah tiksinme ilk aylarda oldu bulantıyla beraber oda geçince herşeyi yedim açıkçası ayda bir burger yediğim bile oldu bi zarar olmadı ama en çok yumurta tüketiyorum ben