duyguozgonul Merhaba ben 19+3 haftalk hamileyim beta hcg 8591 e inmiş böyle bir durumu yaşayan var mı ?
ZO_Zeynep9098 Sezer2108 şuan kirada otıryorum kendi evime taşinacagim boşu boşuna kira ödemeyelim diye taşinma kararı aldık ama çok stresliyim
Sezer2108 ZO_Zeynep9098 bizimde öyle boşuna kira vermiş olacağız ama bizim yeni bina belki ısınma problemi yaşarız filan diye düşündük. Belki bir temizlikçi tutarsınız aileler filanda yerleştirmeye yardıma gelir yavaş yavaş halledersiniz. Allah kolaylık versin
SMB ZO_Zeynep9098 kaç haftalıksınız Ben de 3 aylıkken ev taşıdım Kimse de yoktu ailemizden Dikkat et yorma kendini
Busedeveci isiksinem45 ayy ne güzel 🥰 aynı zamanlarda doğum yapıcaz o zaman inşalllah 💙 normal doğumu bekleyeceğim ben bir aksilik olmazsa siz ne düşünüyorsunuz
isiksinem45 Busedeveci Valla bende normalden yanayım. Dediğin gibi bı aksilik çıkmazsa inşallah normalin acisinida çeksem sezeryandan daha iyi
Busedeveci isiksinem45 bende öyle düşünüyorum da bakalım nasipse bir sorun olmazsa inşallah 🙏 ilk gebeliğiniz mi
Egemenin_Annesii Seyma_yldzz Daha yeni öğrendim süpriz oldu bana son adet tarihime göre 8 haftalık ysrın doktora gidicem daha net olur bakalım ☺️