Dolunay_dolunay dilansrmli hemen hemen aynı zamanlarda duycaz miniklerimizi, haber verelim birbirimize 💖🥹
Frozen 22+4. haftadayım 7 kilo aldım doktorum biraz kızdı. 5 kilo daha aalbilirmişim en fazla. Ne yapmalıyım? Sizce çok mu
Aylabebek1 Frozen Ekmeğin bebeğe pek bir faydası olmuyor. Daha çok anneye kilo aldırıyor. Ben kahvaltıda çeyrek ekmek dışında tüketmemeye dikkat etmiştim. Bir de yağlı gıdalar, aburcubur, mayalılar da kilo aldırıyor. Bol su bol yürüyüş de tavsiyem
Patatess Sedoapo Tam oturma değil de yastığı yükseltiyorum altıma da u şeklinde battaniye koyuyorum karnımı sırtımı desteklesin diye. Öyle bile zor oluyor🥲
Sedoapo Patatess demin geldim doktordan o kadar beslensin diye ugrasyorum 2500 olmus kilosu bisuru sey soracaktım unuttum gidince
Sedoapo Patatess sende akıntı oluyor mu surekli daha oncedende oluyordu ama artti sanki sormayi unuttum
dilansrmli Dolunay_dolunay olur canım haberleşelim 🙏haftaya perşembeye denk geliyor salı doktordaydım biraz daha mı beklesem diye düşünüyordum hem belki bebişi de görürüm
Patatess Sedoapo Evet oluyor. Arttı baya. Günlük ped kullanıyorum bir süredir. Kullanmayınca sürekli iç çamaşırı değişmem gerekiyor.