Angel_07 ZO_Zeynep9098 tam riskli bir hafta mental olarakta köyü sanki doğum sonrası taşınma imkanın varsa daha iyi olur bnde öyle yapcam sahsenn
ZO_Zeynep9098 Angel_07 Şuan bende toparlanmayi erteledim daha taşinacagim ev temizliği olacak o yüzden kV görümcem annem yapacak taşinacagim evde tadilat işleri de var o yüzden riske atmak isremiyoeım olursa olur olmassa kira ödemeye devam ederiz
danla2711 defneezvrk maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gerçekten o kalp atışı öyle güzel ki bıraksalar saatlerce dinleyebilirim🥰
MinikBrokoli Aileen o dönemde ben tekli koltukta uyuyordum hiç uzanamıyordum 🫣 hiç rahat edemediğim bir dönem 😇 1 hafta sonrada doğurdum zaten 😇
ozgeserin Mef23 kasık ağrılarınız oluyor mu bende baya kasık ağrısı var bide kahverengi leke geliyor 3 gündür falan
Mef23 ozgeserin kasık ağrısı oluyor fakat bende lekelenme sadece bir gün oldu. Ama 2-3 gün görenler de oluyormuş. Doktor kontrolüne gittiniz mi acaba?
Hazal0113 aysenurr96 aramızda 1 gün var benimde ara ara bulantim oluyor bel ağrısı ilk zamanlar çok güzel geçiyordu sonradan böyle oldu