Leyla988 MiracAlpinannesi şu son günler topuklarım şişiyo oda çok ayakda kalıyorum diye her halde bide bel ağrısı var cinsiyyet kız bizde 😍 sizde nasl gidiyo zamanda gecmiyo hiç bence😑
Yeni_hamis Hcrndgn aynıyız naaıl gidiyor benım bacak agrım cok fazla magnezyumum da artık işe yaramıyor siz magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Nesonunbeybi Seyma_yldzz 21 haftalık oldu oğlum🤍 perşembe günü detaylı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım dua edin her şey yolunda olsun 🙏🏼🤍
Seyma_yldzz Nesonunbeybi ayy biz detaylı ultrosunu 23. Haftaya anca alabildim. Bende sabırsızlıkla o günü bekliyorum. İnşallah her şeyi güzel gidiyordur. Yüzünü gösterir ☺️
isiksinem45 Busedeveci 28+3 haftaligiz bizde oğluşumla aramızda bir gün var sağlıkla gelsin inşallah hepimizin bebekleri
Eminebd Ayse0575 merhaba acaba bebek hareketini hissediyor musunuz ne bileyim bu haftalarda dışarıdan da hisseder miyiz misal baba elini koydu diyelim
Mucu dmlakaraa 19+2 bende hareketleri hissediyor musunuz ilk gebeliğim benim ne hissediliyor onu da bilmiyorum gerçi
MiracAlpinannesi Leyla988 Benim 1 oğlum var ocakta 7 yaşına girecek 2.oglum olacak. Nefes alamıyorum gece doğru düzgün uyuyamıyorum. Bulantı kusmam hala geçmedi. Aşırı zorlanıyorum ben