Kubradmurat Kubrakaraduman bizde 39 acaba erken mi endişe ediyoruz normalde ama ilk oglum 37 haftalık doğdu
Kubrakaraduman Kubradmurat ya tabiki her hamilelik bir olmuyor 40. haftadan sonra da doğum yapan insan çok sonuçta ama insan ister istemez stres yapıyor işte bide etrafta sürekli doğurmadın mı daha diye soran insanlar olunca
Kubradmurat Kubrakaraduman aynen sürekli soruyorlar ne yapalım gelmeyen çocuğa yani birde benim bir iştah var anlatamam oturdum şuan yiyorum yine bu çocuk 4 kilodan fazla olacak 😂😂😂😂
Eminebd Betamom yok açıkçası ya çok rastgele besleniyorum sadece günlük meyve yiyorum oda hamilelik başladığından beri canım istiyor normalde çok aramazdım yeşil elma mandalina muz genelde bunları tükettim
Dolunay_dolunay Beydaak 25 kasıma randevu aldım 7 haftalık olacak o zaman kalp sesini ve keseyi görmeyi planlıyoruz ayrı ayrı gitmek istemedim hastane ortamı malum ne kadar steril olursak o kadar iyi 💕
Beydaak Dolunay_dolunay Bende bugün gittim daha cok küçük kalp atışlarını 10 gün sorna anca dınleriz dedi bakalım nasıp inşallah 🙏
Beydaak Dolunay_dolunay Bende bugün gittim daha cok küçük kalp atışlarını 10 gün sorna anca dınleriz dedi bakalım nasıp inşallah 🙏