Aslhan Nursemom çok geçmiş olsun insallah guzel haberler alırsınız benimde ikili testimdeki mom degerim yüksek çıktı oyuzden detayliya girmem gerek sizin gbi hastane doktor arıyorum ama anadolu yakasında
Yusufalininannesii Ahmet gul var cevizlibagda avrupa konutlarinda yeri muhtesem bir doktor mutlaka tavsiye ederim
Azizeakn Ben hiç yaşamadım sadece bu salı günü randevum vardı doktorun bi toplantıya katılması gerekiyormus biraz daha öne çektiler aynı güne iptal etmediler.Eğer bir doktor ve hastane arayışındaysanız tavsiye ederim.Amerikan grubu sonucta doktorları başarılı.Ben daha önceki doğumumu Acıbadem Fulya da yaptım çok çok memnun kaldım fakat fiyatlar çok uçuk o yüzden o standartlarda bu hastaneye karar verdim buraya devam ediyorum
Aycha Azizeakn Çok teşekkür ederim, çok yardımcı oldunuz. Güzel bir gebelik süreci ve kolay bir doğum dilerim.
ozgemree Azizeakn bende Nilüfer hanıma gidiyorum 😇 Çarşamba da Hande hanım detaylı yaptı perinatalog onun dışında 2 doktor Var Ebru hanım be diğeri erkek 465 tl ödedim ama çok memnun kaldım 😇😇😇
Azizeakn ozgemree öylemi ne güzel bizde memnun kaldık şuana kadar sorun yaşamadım bilgili bir doktora benziyor daha öncede internetten araştırmıştım ztn olumsuz bi yorumla karşılaşmadım.inşallah sağlıklı bir süreç ve rahat bi doğum gerçekleştiririz 🙏
ozgemree Aycha ilgili esprili ve en önemlisi detaycı bir doktor bütün bilgileri siz söylemeden söylüyor biz çok sevdik 👨👩👧