Nursemom Kızlar merhaba. Bazı sebeplerden dolayı İstanbul Avrupa yakasında bildiğiniz iyi bir perinatoloji uzmanı var mı ? Bi hafta sonrası için Cerrahpaşa da randevum var fakat o kadar bekleyemeyeceğim. Lütfen yardım edin 🤲🏻
Gokcemm Nursemom ben şuan cerrahpaşadayım perinatolojide muayene oluyorum hatta. Başka hastaneye gitmedim. Acil durumunuz varsa en yakın hastaneye görünmenizde fayda var
Haticekale Şişli de Osman Özyurt var. Ben geçen hafta gittim çok iyiydi. Google da arama yaparsan çıkıyor. Ayrıntılı usg 400 liraydı
Azizeakn Koç üniversitesi hastanesi topkapıda var fiyat 200 tl doktorlarıda başarılı amerikan hastanesinin doktorları geliyor amerikan hastanesinin üniversite hastanesi oluyo
Aycha Azizeakn Merhaba, verdiğiniz rakam normal muayene ücreti muhtemelen, eski mesajlarda (yıl başı öncesi) 450 TL civarı olduğu yazılmıştı.
Azizeakn Aycha ben de oraya gidiyorum normal uzman doktora Nilüfer Akgün benim doktorum muayenesi 135 tl arkadaşımda peritonolojiye gidiyor oda 200 veriyor onunda doktoru Ebru Çelik geçen aya kadar öyleydi zamlı fiyatları uygulanıcaktı ama söylediginiz fiyatlar değil söylediginiz fiyat baya yüksek telefonda fiyat bilgisi veriyorlar zaten arayıp sorarsanız bilgi alabilirsiniz o hastaneyi size tavsiye ederim.
Aycha Azizeakn Belki, Ebru Hanım'ın normal muayene ücreti 200 TL'dir ama ayrıntılı ultrason muayenesi yeni yıl öncesi 450 civarıydı. Nilüfer Hanım'dan memnun musunuz? Ben de kendisine gitmeyi düşünüyorum.
ozgemree Azizeakn bende Nilüfer hanıma gidiyorum 😇 Çarşamba da Hande hanım detaylı yaptı perinatalog onun dışında 2 doktor Var Ebru hanım be diğeri erkek 465 tl ödedim ama çok memnun kaldım 😇😇😇
Azizeakn Doğum ücretleri biraz yüksek ama doktor muayeneleri öyle uçuk fiyatlar değil mesela epidural sezeryan 7.000 tl zamsız hali yeni yılda zam gelicekti ama doktor muayeneleri pahalı değil arayın bilgi alın derim ben.
Azizeakn Aycha siz peritanoloji dediğiniz için ben normal muayene diye düsündüm 2 li test yada detaylı ultrason vs evet onlar dediğiniz fiyatlarda 450 civarı.Devlette randevu bulmak cok zor diye biliyorum.Ben orada basladıgım için tüm test vs orada yaptırayı düşünüyorum.Yaklaşık 1 ay oluyo başlayalı Nilüfer hn iyi bi doktora benziyor ben memnun kaldım şimdilik.Gelen baya hastası oluyor randevu esnasında beklerken denk geliyorum.
Nursemom Gokcemm nasıl randevu aldınız ben Rıza beye randevu almaya çalıştım fakat onun ismi çıkmıyor Cerrahpaşa’nın randevu sitesinde 😐 direk gidip sıra alınabiliyor muyuz ?
Gokcemm Nursemom ben siteden randevu almıyorum. Takipli hastayım kendileri buradan bi sonraki randevu için gün saat veriyorlar. Doktorum Mehmet Fatih Karslı
Aslhan Nursemom detaylı ultrasona girmek için mi soruyorsunuz bende arıyorum hastane devlete randevu bulamıyorum
Nursemom Aslhan detaylı ultrason yapıldı bana fakat yapan doktorum plasentada bi sıkıntı olduğunu düşündü. Başka bi doktora daha danışmak istedim. Evde yatacaksın diyor sürekli 20gündür raporluydum bir ay daha rapor verdi. Çok ayrıntılı bi açıklama yapmadığı için tatmin olamadım bende
Aslhan Nursemom çok geçmiş olsun insallah guzel haberler alırsınız benimde ikili testimdeki mom degerim yüksek çıktı oyuzden detayliya girmem gerek sizin gbi hastane doktor arıyorum ama anadolu yakasında