taurusbaby Nur67 ben de lh testiyle öğrendim aynı böyleydi ama ardından gebelik testi yaptığımda o da koyuydu adetimin ilk günüydü sizin gecikti mi
Nur67 Merry_ kan vermedim ya negatif görürüm tekrar diye bir kaç gün bekleyip doktoruma gideceğim canım 🩷 çok stres oldum tansiyonum düşüyor ikidebir başım dönüyor iyi olayım da inşallah vardır ve çıkar gideceğim gün çıkmazsa da sağlık olsun yapacak bir şey yok 🩷
Nur67 Merry_ evet cuma yada pazartesi doktoruma gideceğim 10 gün gecikme olursa gel dedi çünkü 🌸 stres yapmaya gerek yok çünkü testler böyle çıkıyor en azından varsa bile testte de netleşir artık silikleşmez kaç gün oldu çünkü
Nur67 busrax_ hayır yapmadım canım çok stres oluyorum pazartesi zaten doktora gideceğim ozamana kadar bitane daha yapmış olurum test koyulaşma olmus mı diye
betlulk05 Canm naptın şuan sende aynı şeyleri yaşıyorum ya ovulasyonlar hep pik gibi gebelik testi aşırı silik çıktı seninkinden daha silik ben normal erken gebelik testi alıcam ama il dışındayım eczane çok uzak bekliyorum öyle..
Nur67 betlulk05 bende daha kan felan vermedim canım ya pazartesi doktors gideceğim varsa da ozaman net çıkar zaten bugün yada yarın bi test daha yapmayı düşünüyorum
Alyadnz33 Nur67 kuruma çizgisi gibi de var gibi de silik gibi ama aşırı bı kaç gün sonra tekrar deneyiniz
Nur67 Alyadnz33 üstünden geceli çok oldu kuruma değildi canım hemen çıktı 😀 test ya bozuk yada hamileyim çünkü kuruma olmadı bi kaç testte böyle gördüm zaten
Alyadnz33 Nur67 ozaman hamilesiniz canım kaç teste böyle görmüşsün zaten ozaman kesin çok ama çok yeni gebelik var
Dilarac Nur67 kan verdiniz mi benimde aynı böyle çıktı ama gözle görülüyordu kamera da zor çıkıyordu yapmadım daha Reglime 5 gün var
Nur67 Dilarac kan verdim ilk çıktığı gün çıkmadı 1.3 çıktı bende bidaha vermedim pazartesi doktora gideceğim